Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεράστια νίκη στο Τσίρειο! (1-3)

Θα τα γράψω απλά, όμορφα, γαλαζοκίτρινα και σταράτα. Αυτή μας η νίκη έκλεισε τα στόματα πολλών. Κανένας αλλόθρησκος δεν ήθελε το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει απόψε και σίγουρα πολλοί κοιμήθηκαν νωρίς. Δεν θα ασχοληθώ με διαιτησίες, γκόλ οφφ-σαιντ, κόκκινες στον ΛΑΘΟΣ παίκτη (ούτε και ο Τσάκ Νόρρις δεν ξέρει γιατί έπραξε το συγκεκριμένο ο Ψευδιώτης), σκληρά φάουλ για κόκκινες, κίτρινες και άλλα που δεν δώθηκαν ή δώθηκαν και δεν έπρεπε. Θα τα διαβάσετε στα διάφορα σάιντ και θα δείτε και τις φάσεις και θα κρίνετε εσείς! Σήμερα το ΑΠΟΕΛ έδειξε την ανωτερότητα του σαν ομάδα αφού λόγο απουσιών καταφέραμε να κερδίσουμε με ένα σκόρ που εδώ και καιρό γουστάρουμε πολύ και…3 δεν είναι λίγα, σωστά;;;

Έχουν κλείσει τα στόματα εκείνων που εδώ και 2-3 μέρες μιλούσαν για την ιστορικότερη ομάδα της Κύπρου! Αυτό γίνεται συνεχώς με τους συγκεκριμενους, αλλά περισσότερο έγινε φέτος, γιατί απλά αφήσαμε να πάρουν το πρωτάθλημα πέρσι. Μην νομίζετε οτι υπερβάλλω γιατί δεν το κάνω, σκεφτείτε λίγο αν ποτέ μιλήσαν έτσι οι συγκεκριμένοι.

Μην ξεχνούμε το: ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ. Που το στηρίζετε αυτό κάθε χρόνο δεν καταλαβαίνω. ΚΑΙ αυτή τη φορά σας κλείσαμε τα αυτιά γιατί πραγματικά τα γατάκια αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες ακούστηκαν 3 με 4λεπτά ΣΥΝΟΛΙΚΑ: πρίν απο τον αγώνα όταν δεν ήταν οι οργανωμένοι στο γήπεδο, στο γκόλ τους και ακόμα μιά φορά δυό φορές που τους άκουσα για κάτι δευτερόλεπτα. ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ! Εξού και το πρόσφατο άρθρο γιατί δεν είναι μόνο το γσπ έδρα μας αλλά και άλλα γήπεδα και σίγουρα όσοι απόψε ήταν στον αγώνα θα καταλαβαίνουν τι γράφω. Σημειώστε ότι η αελ έχει να μας κερδίσει «σπίτι της», πάνω απο δεκαετία. Ούτε καν παραδόσεις δεν κρατάτε ρε. ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ απόψε δεν έβγαλαν τον σκασμό και αν και κάθε φορά που πάω τσίρειο γουστάρω, ε, απόψε γούσταρα περισσότερο. Ήταν αυτή η ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε που έζησα ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ απο το παιχνίδι! Θα έδινα οτι θέλετε να το ξαναζούσα!

Μετά απο αυτή τη σημαντική νίκη, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για το στόχο μας που δεν είναι άλλος παρά το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Πάντα νίκες ΑΠΟΕΛάρα μου! Μπράβο στους παίκτες, μπράβο στον κόσμο που άν και Δευτέρα… κατάφερε το τσίρειο έχει μόνο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ρυθμό!

Χαιρετίσματα σε ένα γατάκι που μου είπε οτι αν δεν κερδίσουν, δεν θα φεύγαμε απο το γήπεδο εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες.

υ.γ Γατάκια; απο την πίσω πόρτα μπαίνω και εγώ άφοβα. Απο την μπροστινή όμως;;; ΟΥΤΕ και εσείς ποτε, ποτέ στα ίσια.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ

Π-Ρ-Ω-Τ-Α-Θ-Λ-Η-Μ-Α!

Like
Share
Tweet