Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τζιόλη και Μπιτόν. Τι πρέπει να γίνει;

Tziolis+Mpiton2Αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές είναι στο ΑΠΟΕΛ με την κατάσταση του δανεισμού. Αυτό σημαίνει ότι με την λήξη του πρωταθλήματος πρέπει να επιστρέψουν πίσω στις ομάδες τους. Αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν βοηθήσει στα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο κάθε ένας με τον δικό του διαφορετικό τρόπο. Η δική μας γνώμη είναι ότι αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεχίσουν στο ΑΠΟΕΛ και την νέα χρονιά με τον ένα ή το άλλο τρόπο. Ο ένας τρόπος είναι η εξαγορά του συμβολαίου τους μετά από ένα καλό παζάρεμα με τις ομάδες τους. Αυτός ο τρόπος φαντάζει πολύ δύσκολος, λόγω και του κουρέματος που έχουν κάνει στις καταθέσεις της ομάδας μας λόγο τις οικονομικής κατάρρευσης. Ο άλλος τρόπος είναι να εξασφαλίσουμε τον δανεισμό τους για ακόμα ένα χρόνο. Αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο ιδανικός για την καταστήση που επικρατεί τώρα.

Λόγο των νέων δεδομένων που υπάρχουν τώρα στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, λόγο και των ανακατατάξεων των ομάδων στην βαθμολογία της UEFA, το ΑΠΟΕΛ ξεκινά από τον 3ο προκριματικό του C.L, στους δυνατούς και εάν προκριθεί θα είναι στους δυνατούς του 4ου προκριματικού. Αυτό που μόνο του λέει πάρα πολλά. Με ποδοσφαιριστές ποιότητας σαν και αυτούς τους δυο, και με κάποια δόση τύχης μπορούμε να μπούμε στου ομίλους είτε του Champions League ή του Europa League. Αυτό μεταφράζετε σε 10+ ή 4+ εκατομμύρια επιπλέων έσοδα. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την χρυσή ευκαιρία που μας δίνεται.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία πρέπει να δουν το θέμα πολύ σοβαρά και όχι επιπόλαια. Πρέπει να ζυγίσουν τα πάντα γιατί αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία.

ΘΡΥΛΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Like
Share
Tweet