Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τιμές εισιτηρίων: Παράπονο οπαδού!

2Λάβαμε στο λογαριασμό μας, APOEL Partidarios στο facebook μια επιστολή που στάληκε στο Διοικητικό Συμβούλιο απο ένα οπαδό μας. Ξανα-αναφέραμε και εμείς όπως και άλλοι πολλοί οπαδοί μας για το θέμα εισιτηρίων στα εκτός παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Αυτή τη φορά ο ΓΚ έστειλε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εταιρεία εκφράζοντας το παράπονο του. Καλό ήταν η Διοίκηση να λάβει σοβαρά υπόψη τις τιμές που οι άλλες ομάδες βάζουν στα εισιτήρια γιατί οικονομικά δυσκολεύονται πάρα πολλοί οπαδοί μας. Αν θέλουν να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε χιλιάδες οπαδοί στα εκτός, ας λάβουν τα μέτρα τους! Αν δεν βοηθήσουν, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ούτε και εμείς!

Διαβάστε αναλυτικά τι μας έστειλε ο ΓΚ καθώς και το τί έγραψε στο Διοικητικό Συμβούλιο:

Στις 26 Σεπτεμβρίου απέστειλα στο Δ.Σ. την πιο κάτω επιστολή. Δεν έλαβα απάντηση και δεν γνωρίζω αν έγιναν οποιεσδήποτε ενέργειες, αλλά μόλις πληροφορήθηκα ότι τα εισιτήρια με τον Ερμή είναι €17 και πως δεν έχει μαθητικά!!!!

To [email protected] – Sep 26

Λευκωσία, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόεδρο & Μέλη
Δ.Σ. Α.Π.Ο.Ε.Λ. Ποδόσφαιρο Λτδ.
Λευκωσία

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Δ.Σ.,

Σας αποστέλλω αυτή την επιστολή για να εκφράσω την απαρέσκεια μου για τον τρόπο που εμείς οι οπαδοί του Α.Π.Ο.Ε.Λ. αντιμετωπιζόμαστε από τις άλλες ομάδες όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνων στους εκτός έδρας αγώνες μας. Συγκεκριμένα, στους δύο μέχρι στιγμής εκτός έδρας αγώνες η τιμή του εισιτηρίου ανερχόταν σε €17, και το χειρότερο, δεν υπήρχαν διαθέσιμα μαθητικά εισιτήρια (τουλάχιστο εμείς για τα παιδιά μας – μαθητές – υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε €17).

Αντιλαμβάνομαι ότι οι αντίπαλοι περιμένουν εναγωνίως τον εντός έδρας αγώνα τους εναντίον του Α.Π.Ο.Ε.Λ., αφού οι χιλιάδες οπαδοί που ακολουθούμε την ομάδα – με τα λεφτά μας – θα καλύψουμε ένα μέρος του προϋπολογισμού τους.

Απευθύνομαι σε εσάς διότι μόνο το Δ.Σ. του Α.Π.Ο.Ε.Λ. μπορεί να προστατεύσει του οπαδούς μας από αυτή την εκμετάλλευση και όχι οποιεσδήποτε μεμονωμένες ενέργειες από μέρους εμάς των οπαδών. Εισηγούμαι όπως άμεσα επικοινωνήσετε με τα υπόλοιπα Σωματεία και τους πληροφορήσετε πως δεν θα παραλαμβάνετε εισιτήρια σε περίπτωση που θα κληθούμε να πληρώσουμε περισσότερα από ότι θα πληρώσουν οι δικοί τους οπαδοί στο Γ.Σ.Π. ή σε περίπτωση που δεν μας παρέχουν ικανοποιητικό αριθμό μαθητικών εισιτηρίων.

Προσβλέπω στη θετική αντιμετώπιση του θέματος από εσάς.

Με εκτίμηση

Like
Share
Tweet