Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ…

23-06-2014-djebbourΤο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Νότιγχαμ Φόρεστ και Ράφικ Τζιμπούρ, αποτελεί καθοριστική παράμετρος για τη μεταγραφή του Αλγερινού άσου στον ΑΠΟΕΛ. Η αγγλική ομάδα θέλει να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, όμως, ο τελευταίος που έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο, δεν πρόκειται να παραιτηθεί εύκολα των οικονομικών δικαιωμάτων του.

Αυτή τη στιγμή ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επαφές με τη Νότιγχαμ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μέχρι τότε, εννοείται ότι ο 30χρονος άσος δεν μπορεί να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο με κάποια ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Παρατηρητή», έχει προτείνει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στις 350.000 ευρώ, ενώ είναι διατεθειμένος να ανέβει μέχρι τις 400.000.

Η nottinghampost.com με σημερινό της δημοσίευμα κάνει λεπτομερή αναφορά στην περίπτωση του Τζιμπούρ, σημειώνει πως ο παίκτης παίρνει 30 χιλιάδες αγγλικές λίρες μηνιαίως, ενώ στέκεται και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών. Δεν παραλείπει όμως να τονίσει ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και ο ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από τον κυπριακό σύλλογο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και ο παίκτης φέρεται να θέλει επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Βέβαια, παρά τις αναφορές αυτές, δεν μπορεί κάποιος να ξεγράψει εύκολα τον ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ Αθηνών που συμμετέχει στη β΄ εθνική δύσκολα μπορεί να προσφέρει τις 500.000 ευρώ που ζητάει ο παίκτης για κάθε χρόνο.

Την ίδια στιγμή ο ΑΠΟΕΛ με την προσφορά του πλησιάζει περισσότερο τις απαιτήσεις του Τζιμπούρ, ενώ έχει και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η Νότιγχαμ Φόρεστ τον αποζημιώσει ικανοποιητικά για τα εναπομείναντα δυο χρόνια συμβολαίου που έχει μαζί της, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο απόκτησής του από τους γαλαζοκίτρινους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Οι μετοχές του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν πέσει. Είχε πολύ λίγες συμμετοχές στη Νότιγχαμ Φόρεστ κατά τη λήξασα σεζόν (έπαιξε σε επτά παιχνίδια-τρεις ως βασικός- και είχε ένα γκολ), ενώ “κόπηκε” από την αποστολή της Αλγερίας για το Μουντιάλ… Και ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τον βοηθήσει να ανεβάσει τις μετοχές του πάλι, αφού υπάρχει η ευρωπαϊκή προοπτική.

 

Πηγή

Like
Share
Tweet