Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι σημαίνει μεγάλη ομάδα;

apoellaswallΕδώ και χρονιά ακούμε στα ΜΜΕ καθημερινά από όλους, φιλάθλους, ακροατές, παράγοντες, παρουσιαστές ότι η τάδε ομάδα είναι μεγάλη, η άλλη τάδε ομάδα είναι μεγάλη ομάδα και πάει λέγοντας αυτή η καραμέλα. Δεν καταλάβω τι εννοούν είναι μεγάλη ομάδα. Με πια κριτήρια, και πιο σκεπτικό βάζουν τον τίτλο μεγάλη ομάδας σε οποιαδήποτε ομάδα. Ποια είναι τα κριτήρια τους; Η ιστορία την ομάδας, από πότε ιδρύθηκε; Τους τίτλους που έχει κατακτήσει κάποια ομάδα; Το κόσμο που κουβαλά κάθε ομάδα; Τα ευρωπαϊκά τις επιτεύγματα;….

Θέλω κάποιο από όλους αυτούς των ΜΜΕ να βγουν ξεκάθαρα και να καθορίσουν τον ορισμό, τι σημαίνει μεγάλη ομάδα. Πρέπει κάποιος να το ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα για εδώ έχουν βαφτίσει όλες τις ομάδες την Κύπρου ότι είναι μεγάλες ομάδες. Για το όνομα του Θεού. Ανοίγουν το στόμα τους και λένε ότι ασυναρτησία θέλουν  για να ικανοποιήσουν όποιον βρίσκετε μπροστά τους. Πρέπει αυτό το πράγμα να ξεκαθαρίσει μια και καλή γιατί μαυρίζει την μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας. Την ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας.

Μόνο το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα γιατί πληρεί όλα τα πιο πάνω κριτήρια, που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει όλο αυτό τον συνδυασμό. Οι άλλες ομάδες απλώς μπορεί να έχουν ένα ή συνδυασμό κάποιο από τα πιο πάνω κριτήρια και δεν πρέπει να λέγονται μεγάλες ομάδες αλλά κομπάρσοι του κυπριακού πρωταθλήματος ή αλλιώς πυροτεχνήματα.

Ποια άλλη ομάδα μπορεί να σταθεί κοντά στο ΑΠΟΕΛ, που έχει ιστορία από το 1926, έχει 22 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα, 13 super cup, το πιο πολύ κόσμο, 3 συμμετοχές στους ομίλου, 2 C.L. και 1 E.L., φτάσαμε στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, έχουμε τους πιο πολλούς βαθμούς στην Ευρώπη και άλλα πολλά επιτεύγματα. Μπορεί καμιά ομάδα να σταθεί δίπλα μας κα να πει, εγώ είμαι μεγάλη ομάδα; Ποιος φίλαθλος μπορεί να σταθεί δίπλα στον περήφανο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και να του πει, η ομάδα μου είναι μεγάλη. Εάν είσαστε εσείς τότε εμείς τι είμαστε; Πρέπει  κάποιοι να σοβαρευτούν και να λένε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι να κάνουν τις πάπιες για χάρη της συζήτησης τους.

Ελπίζουμε να έχουν καταλάβει όλοι ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα και να σταματήσουν να λένε αρλούμπες μέσα στα ΜΜΕ για να ευχαριστούν κάποιους. Εάν οι άλλοι είναι μεγάλοι εμείς είμαστε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Like
Share
Tweet