Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! (video)

Σήμερα αργά το απόγευμα σήμερα στις 18:45 θα γίνει η διάσκεψη τύπου και αργότερα στις 19:15 η προπόνηση της ομάδας μας (τα πρώτα 15λεπτά θα είναι ανοικτή). Αύριο αρχίζει η Ευρωπαϊκή μας διαδρομή, το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι που ελπίζουμε να είναι διαρκείας. Το αυριανό ραντεβού του Europa League μας φέρνει αντιμέτωπους με την γνωστή από τα παλία ομάδα της Αστάνα.

Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν. Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και στις κερκίδες για να πάρουμε τη νίκη χωρίς έλεος για τίποτα. Aύριο η ώρα 20:00 αρχίζει η δράση και θέλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Δεν είναι εύκολο όμως ξέρουμε ότι μπορούμε. Δυναμικά με το ΑΠΟΕΛίστικο μας πάθος και κατάθεση ψυχής είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα κάνουν την δουλειά τους και απαιτείται να τα δώσουν όλα. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ! Δείξτε τους ποιος είναι ο ΑΠΟΕΛ!!!! Τι εστί ΓΣΠ, θα τους στο δείξουμε εμείς στις κερκίδες!!!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.θα σας δούμε αύριο στο γήπεδο αδέλφια και ΜΑΖΙ σαν ΕΝΑ θα τα καταφέρουμε! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.και εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Πάντα θα πιστεύουμε!

AU*FAN

Like
Share
Tweet