Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα Επιβάλλεται Περισσότερη Σοβαρότητα

Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα μας με ισάριθμες νίκες και καλά αποτελέσματα καλείται να δείξει περισσότερη σοβαρότητα και διάρκεια στο παιχνίδι της.  Δεν έχουμε φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης παρά μόνο αρκεστήκαμε σε ξεσπάσματα καλής απόδοσης μερικών δεκαλέπτων.

Πρέπει η ομάδα να ανεβάσει την διάθεση και την απόδοση της και να μην υπάρξει εφησυχασμός από τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα .  Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Αλκή, Απόλλωνα και Ομόνοια είναι καθοριστικά.  Με νίκες θα ξεφύγουμε στην βαθμολογία από κάποιες ομάδες αλλά και πάλι αυτό δεν θα σημαίνει κάτι.  Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.  Εύκολα μπορούμε να τα κάνουμε δίνοντας το άπαν των δυνάμεων μας,  παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο με σοβαρότητα.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσαρμοστούν , να αποκτήσουν ομοιογένεια και να δώσουν και την ψυχή τους για την βαριά φανέλα και την μεγάλη ιστορία του ΑΠΟΕΛ .

Μετά την τιμωρία της έδρας ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα για να την ωθήσει  να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος  γεγονός το οποίο θα μας δώσει το δικαίωμα να αγωνιστούμε και πάλι στα προκριματικά του Champions League.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και έτσι πρέπει να τελειώσουμε – Πρωταθλητές.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet