Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φοίβο, βρες τις λύσεις άμεσα

phivos-erotocritouΗ περίοδος χάριτος και προσαρμογής έχει τελειώσει από χθες. Όσοι δεν προσαρμόστηκαν, όσοι δεν θέλουν να παίζουν για το ΑΠΟΕΛ, όσοι δεν κατάλαβαν που είναι και κάνουν τατσιλίδκια, πρέπει να πάνε σπίτι τους σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεσπάσει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν είναι ΑΠΟΕΛ αυτό το βλέπουμε, αλλά ένα μάτσο ποδοσφαιριστές που μόλις γνωρίστηκαν και μπήκαν στο γήπεδο να παίξουν μπάλα για να περάσει η ώρα τους. Αν είναι δυνατό αυτό που βλέπουν να είναι η πολυαγαπημένη μας ομάδα που όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ονειρευτήκαμε. Ποιος φταίει; …

Το ποιος φταίει είναι ολοκάθαρο και πρέπει κ. Φοίβο να κάνεις κάτι που δεν έκανες ποτέ σας πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει αυτό το σκηνικό που βλέπουμε να σταματήσει τώρα. Ο προπονητής μας έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί την καλή του διάθεση να γίνει ένα με τους ποδοσφαιριστές, και ειδικά οι παλιοί ποδοσφαιριστές κάνουν του κεφαλιού τους. Ούτε καν τον υπολογίζουν, βλέπε Ολιβέιρα, ούτε καν προσπαθεί. Από την στιγμή που έχει χάσει την έλεγχο και οι ποδοσφαιριστές δεν τον υπολογίζουν, πρέπει να αποχωρίσει και να έρθει άλλος που θα τους επιβληθεί άμεσα. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό που φταίει.

Ο τρόπος και το σύστημα που προσπαθεί να εφαρμόσει στο ΑΠΟΕΛ δεν του βγαίνει καθόλου. Όλο λάθη κάνει στο στήσιμο της ομάδας και στις αλλαγές του. Να πούμε για τον τρόπο αναπτύξης της ομάδας μας, δεν υπάρχει ανάπτυξη. Αυτό το σύστημα με τις μακρινές μπαλιές το εφαρμόζαμε από τον καιρό του Μακαρίου σταδίου και του αειμνήστου Μούρς. Αυτό το ΑΠΟΕΛ μας υποσχέθηκες κ. Φοίβο; Εσένα σαν ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ που είσαι σου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού; Έχουμε κάνει γύρο στα 10 παιχνίδια φέτος και αυτό μόνο βλέπουμε. Νομίζεις ότι μπορεί να αλλάξει;

Το χειρότερο από όλα ξέρεις πιο είναι κ. Φοίβο; Το ότι σε έπεισε να διώξουμε και να μην πάρουμε ποδοσφαιριστές που τώρα έχουμε ανάγκη, βλέπε Καρυπίδη και Σαντίν. Άμυνα και επίθεση. Με το παραμικρό η μπάλα είναι στα δίκτυα μας, βλέπε Μάριμπορ, Ζούλτε, Αελ. Στη επίθεση, τέρμα δεν βάζουμε. Χάσαμε εκατομμύρια γιατί δεν έχουμε κλασικό επιθετικό να βάζει εύκολα την μπάλα στα δίκτυα. Γιατί τόσα λάθη κ. Φοίβο εκ μέρος σου μετά από τόσα χρόνια πείρας στο ποδόσφαιρο; Μην αφήνεις άτομα που είναι σημερινά και αυριανά να καταστρέφουν αυτό που όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ έχουν κτίσει με τόσο κόπο, μόχθο και οικονομική στέρηση!

Όσο για τους παλιούς ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει μπαϊράμι, είναι εύκολο να τους συνεφέρεις. Καλύτερα με Αντωνιάδη, Μπόρδα, Αρτυματά, Σολωμού παρά να βλέπουμε την απάθεια τους στο γήπεδο!

Εμείς κ. Φοιβο σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε αφάνταστα για όσα προσφέρεις στην ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, αλλά κάποτε πρέπει και εσύ να περάσεις τις κόκκινες σου γραμμές και να πάρει δράση σε όλα αυτά τα οφθαλμοφανέστατα γίνονται προτού είναι αργά. Εάν ο κόσμος ξεσηκωθεί θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα! Κάνε την αλλαγή που χρειάζεται και φέρε ένα προπονητή που θα κάνει ξανά το ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΕΛ δυνατό και τρομερό. Αυτός ο προπονητής δεν μπόρει, είναι πλέον ξεκάθαρο.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ και ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛ.

Hitman

Like
Share
Tweet