Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι είναι Δειλοί…

Τελικά είναι όλοι, μα όλοι τους δειλοί. Δεν έχουν ακόμη τα κότσια να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το καράβι βούλιαξε ολοσχερώς και αυτοί ακόμη θέλουν να το οδηγούν και κάτω από την θάλασσα. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση; Είμαστε ένα ακυβέρνητο καράβι από τον περασμένο καλοκαίρι, όταν δόθηκε η εν λευκό διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

1ος Δειλός

Ο Ιβάν παίρνει πανηγυρικά την πρωτιά γιατί έχει 100% την ευθύνη και δειλιάζει μετά από επανειλημμένα προσωπικά λάθη να δώσει την παραίτηση του. Ο λόγος είναι απλός. Επειδή αυτή την φορά ξέρει ότι θα γίνει αποδεκτή και θα χάσει τον παχουλό μισθό του, βλέπε 500,000 ετησίως. Έκανε τις κεφαλής του, κατάστρεψε μια ομάδα, που ο ίδιος είχε κτίσει, για τα καπρίτσια του.  Πήρε ο νους του αέρα που λέμε στα χωρία μας. Το μόνο του φετινό, προσωπικό του επίτευγμα είναι που κατάφερε να διώξει τον Σολάρι και το καυχέτουν. Δεν σεβάστηκε ότι αυτή η ομάδα του έδωσε πάρα πολλά, δόξα, χρήμα, εμπειρία για ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στο CV του το έχει επιτύχει με το ΑΠΟΕΛ. Τον πήραμε παντού. Aυτός, αντί να το εκτιμήσει, μας καταστρέφει.

2ος Δειλός

Με πολύ λίγη διαφορά από τον πρώτο δειλό έρχεται η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ που έβλεπε όλα αυτά γίνονται στον Αρχάγγελο και δεν έκανε τίποτα για να τα σταματήσει. Άφησε κάποιο περαστικό υπάλληλο να καταστρέψει ότι πιο ιερό έχει ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Δειλιάζουν να του επιβάλουν να κάνει την δουλεία του, και όχι τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Δειλιάζουν να τον στείλουν σπίτι του. Επίσης δειλιάζουν να παρατηθούν για να αναλάβουν άλλοι που έχουν τα κότσια να το κάνουν.

3ος Δειλός

Η τρίτη θέση πάει στον κ. Αντυ Πολυδώρου, σαν υπεύθυνο προγραμματισμού, που ανεκτηκέ κάποιο υπάλληλο του να του λέει ότι ο ένας βρώμει και ο άλλος ξύνει. Ανεκτηκέ επίσης τις απειλές του ότι εάν του φέρουν ποδοσφαιριστές που δεν εγκρίνει θα παραιτηθεί. Δείλιασε να βάλει ένα υπάλληλο της εταιρείας σε τάξη και έβλεπε απαθές την αγαπημένη του ομάδα να καταρρέει χωρίς να κάνει κάτι προτού είναι αργά.

4ος Δειλός

Είναι και αυτοί πιόνια του 1ου δειλού, Κόντης και Πουρσαιτίδης, γιατί κρύβονταν πίσω από τον μέντορα τους για να φέρουν ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερα οικονομικά κέρδη. Αφού δεν κατέχετε το θέμα σκαουτινικ, τι κάνετε εκεί; Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τι κάνετε εκεί … Όταν βάλεις το χέρι σου στην φύζα με το μέλι, τότε δύσκολα φεύγεις.

5ος Δειλός

Την τελευταία θέση στη κούρσα των δειλών την καταλαμβάνει ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που ανεκτηκέ όλους τους πιο πάνω δειλούς και αφήσαμε να καταστρέψουν την ομάδα μας και δεν επεμβήκαμε πολύ πιο γρήγορα για να σώσουμε ότι σώζεται. Αφήσαμε κάποιους να μας κοροϊδεύουν και καταλήξαμε εκεί που είμαστε τώρα. Στο πάτο. Δεν έπρεπε να ήμασταν τόσο ανεκτικοί και ευκολόπιστοι. Πρέπει να ξεσηκωθούμε.

Χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή για να μπορέσει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μας.

Πρέπει οι πρώτοι τέσσερεις δειλοί να παρατηθούν άμεσα.

Hitman

Like
Share
Tweet