Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όπως και να το κάνετε…

Εγώ θέλω και απαιτώ πρόκριση. Δεν ξέρω τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις Ιβάν αλλά περιμένω θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι πλαστικός χλωροτάπητας, δεν με ενδιαφέρει αν δεν έχουμε επιθετικό, δεν με ενδιαφέρει αν δεν ξέρεις πώς θα αρχίσεις το σχήμα εγώ θέλω ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ βασανιστικό και δεν θέλω να ζήσω τα ίδια, ιδίως τώρα που δεν θα είμαι κοντά στην ομάδα σωματικά. Δεν μου αξίζει σαν οπαδός σκεπτόμενος τα προ Champions League παιχνίδια να παίζω εντός έδρας και να καταντήσω να αγχώνομαι απο τη πρώτη στιγμή που είδα Ατόρνο κορυφή. Ξέρεις ότι αν δεν άρχιζες με Ατόρνο κανείς δεν θα σε κατηγορούσε, από τη στιγμή που το ίδιο σενάριο το είδαμε ξανά και ξανά. Βάλε Budimir, βάλε Αλωνεύτη, βάλε ΚΑΝΕΝΑΝ! Τα λάθη σου τα είδες, διόρθωσε τα, πριν είναι αργά! Κανένας δεν θέλει να ζήσει εποχές Bate και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Το είπα, το ξαναλέω και το ξέρουμε όλοι οτι ο ΑΠΟΕΛίστας είναι ο πιο απαιτητικός οπαδός στον κόσμο… και έτσι γουστάρουμε.

Δεν θα μουρμουρίσω μόνο για τον προπονητή, θα απευθυνθώ και στους παίκτες γιατί όπως και να το κάνουμε, προχθές δεν έφταιγε μόνο ο Ιβάν. Λίγοι παίκτες είχαν όρεξη για παιχνίδι και κανένας ΑΠΟΕΛίστας δεν θελει να ξαναδεί τα ίδια. Η αλλαγή του Αλωνεύτη έκανε τη διαφορά στην ομάδα και περιμένω πως θα αρχίσει ο Iβαν το επόμενο παιχνίδι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή σαν βασικό. Ας βάλει τον Budimir μπροστά, έστω και αν είναι αργός, θα ξέρω ότι η μπάλα θα έρχεται στα πόδια του γρήγορα. Θέλω όλοι οι παίκτες να προσπαθήσουν για το καλύτερο γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ να δώ το θέαμα που είδα στο περισσότερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού την περασμένη Πέμπτη.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ … αλλά περιμένω καλό ποδόσφαιρο απο την ομάδα μου. Το ξανάγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου ότι το ΑΠΟΕΛ όταν παίξει καλό ποδόσφαιρο δεν φοβάται κανέναν. Ελάχιστες φορές παίξαμε και χάσαμε με καλή εμφάνιση.  Το ΑΠΟΕΛ φοβάται μόνο το κακό ΑΠΟΕΛ και τίποτα άλλο. Αντιμετωπίσαμε μεγαθήρια όπως ρεάλ κτλ και κατάντησα να φοβάμαι ομαδούλες όπως και αυτήν που την άφησα να σκοράρει με μισή ευκαιρία και εγώ να αντιδρώ μετά απο 20 λεπτά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Γράφω με καυστικό χαρακτήρα γιατί ξέρω ότι σαν οπαδός και σαν ομάδα το ΑΠΟΕΛ αξίζει να είναι ψηλά! Δεν μου ταιριάζουν τα κακά παιχνίδια, ούτε οι κακές εμφανίσεις, ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλω ΚΑΘΕ αγώνα ανεξαιρέτως να φεύγω από το γήπεδο και να νιώθω ότι είδα το 100% του ΑΠΟΕΛ!

Ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ! ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΥΓ: Καλό ταξίδι στα αδέρφια μας που θα είναι δίπλα στην ομάδα μας στην Νορβηγία.

SING LOUD SING PROUD!

 

APOEL Sur Fan

Like
Share
Tweet