Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν είμαστε ενωμένοι, οι αντίπαλοι νιώθουν μεγάλη πίεση!

Μετά τον αγώνα μας με την αγ.νάπα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μίλησε χθές στο αθλητικό δελτίο της LTV και είπε πολλά. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά απο τα λεγόμενα του. Διαβάστε και βάλτε στο μυαλό σας πολύ καλά τί ανάφερε ο παίκτης μας αφού τα ίδια νιώθουμε και εμείς!

“Το επίπεδο των εμφανίσεων σ’ αυτή την εποχή δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και να πλησιάζουμε στην κορφή για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας στο τέλος, μόνο αυτό μας ενδιαφέρει.

Για το αν ένιωθαν οι παίκτες της ομάδας μας επιπλέον πίεση μετά την ήττα της Ανόρθωσης: “Για να είμαι ειλικρινής δεν νιώθαμε κάποια πίεση. Θέλαμε να βγάλουμε στο γήπεδο την εικόνα της αποφασιστικότητας που έχουμε και ίσως κάποια πίεση να ήταν λόγω αυτής της θέλησης που είχαμε παρά το ότι του ότι έχασε βαθμούς η Ανόρθωση. Αυτό ήταν ένα επιπλέουν κίνητρο, ήταν μια στιγμή που περιμέναμε εδώ και αρκετό, έπρεπε να ανταποκριθούμε και είμαστε ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε”.

Για την κίνησή του Αλεξάνδρου να τρέξει και να δώσει τα χέρια σε όλους τους συμπαίκτες του πριν την έναρξη του αγώνα με την αγ.νάπα: “Είναι ένα συνήθειο που κάνουμε πριν από τα παιχνίδια, νομίζω ότι όποιος είναι αρχηγός της ομάδας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα στην έναρξη, πάντοτε δίνουμε τα χέρια, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο”.

Για την διαφορά των τριών βαθμών από την Ανόρθωση και αν νομίζει ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τέλος: “Δεν μπορούμε να περιορίσουμε τα δεδομένα, αν θα τελειώσει νωρίς ή πότε θα τελεύσει ή που θα κριθεί. Σημασία έχει ότι μπορούν να γίνουν ανατροπές, φαίνεται ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στην κατάταξη. Αυτό κοιτάμε εμείς και περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία για να πλησιάσουμε κι άλλο στην κορυφή και να ξεπεράσουμε την ομάδα που βρίσκεται από πάνω μας, είτε γρήγορα είτε αργά. Δεν θέλουμε να χάνουμε άλλες ευκαιρίες, θέλουμε να πλησιάζαμε στον πρωτοπόρο και να πάρουμε πρωτάθλημα. Κατανοούμε οποιαδήποτε λάθη γίνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς, είναι καιρός να κάνουν και άλλες ομάδες λάθη και σκοπός είναι να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται για να νιώσουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ που νομίζω ότι όταν όλοι μαζί στο ΑΠΟΕΛ είμαστε ενωμένοι οι αντίπαλοι νιώθουν πολύ μεγάλη πίεση“.

Για τον Ντουντού Μπιτόν και τα δύο του γκολ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ατόρνο: “Νομίζω είναι μια εξαιρετική συγκυρία. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε δύο παιχνίδια ως αλλαγή στην νέα του ομάδα και σκοράρει. Σημασία έχει ότι ο Ντουντού έδειξε ότι μπορεί άμεσα να δώσει λύσεις στην ομάδα, όχι μόνο να τελειώνει φάσεις, έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και στον οργανωτικό τομέα αλλά και να ανοίξει χώρους στους συμπαίκτες του αλλά και κυρίως στο να σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή την περίοδο να έχει λύσεις ο προπονητής, να έχει όλα τα εργαλεία στα χέρια του, για να μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Μακάρι να έχουν όλοι υγεία και όταν χρειαστεί να βοηθήσουν”.

Ιδιέταιρα αισιόδοξος φάνηκε στα λεγόμενα του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου! Εμείς θέλουμε τέτοια ενθαρρυντικά λόγια για να πάρουν οι παίκτες τα πάνω τους να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και να διεκδικούμε νίκη πιο εύκολα και πιο χαλαρά τους επόμενους αγώνες! Το είχαμε γράψει στα προηγούμενα μας άρθρα ότι το να παίρνουμε τη νίκη μας αρέσει και θεωρείτε πολύ θετικό αλλά πιο εύκολο θα ήταν να παίρναμε πιο άνετα μια νίκη! Χωρίς άγχος και νευρικότητα και με λιγότερα λάθη στο γήπεδο! Κρατάμε τα πιο σημαντικά απο τα λεγόμενα του, ότι τώρα η ανόμαλοι νιώθουν την πίεση μας αφού η διαφορά έχει μειωθεί στο -3, αν σημειώσετε επίσης και την “κοιλιά” που άρχισε να κάνει αφού σήμερα έχει ηττηθεί απο την λαγο-ομάδα με μεγάλο σκόρ. ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ενωμένοι μέχρι το τέλος!

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Like
Share
Tweet