Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

11αδα που κερδίζει … αλλά …

Ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμεζανι, έχει την δική του φιλοσοφία, για το πως θα χειρίζεται τους αγώνες τις ομάδας μας και τους ποδοσφαιριστές του. Έχουμε καταλάβει ότι είναι της φιλοσοφίας, 11αδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό μας το έδειξε περίτρανα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας, που θεωρητικά ήταν εύκολο.

Κάποιο ποδοσφαιριστές μας, τραβάνε εδώ και αρκετούς μήνες του ‘κουπί’ των τελευταίων δύσκολων αγώνων, με μεγάλη επιτυχία αλλά και με υπερ. προσπάθεια. Όλοι περίμενα, ότι τώρα που τέλειωσαν το δύσκολο σερί αγώνων μας, ότι θα γίνονταν κάποιες αλλαγές (ροτεισον) για να πάρουν λεπτά συμμέτοχής, ποδοσφαιριστές που το έχουν ανάγκη και ότι θα ξεκουράζονταν ποδοσφαιριστές που ήταν αντικατάστατοι.

Δηλαδή, περιμέναμε, ότι θα βλέπαμε Εφραιμ, Αλωνευτη, Γκεζοκλου, Αρτυματα, Μιαλνοφ, Καραντωνη, να ξεκινήσουν να παίρνουν χρόνο συμμέτοχής, για να είναι ετοιμοπόλεμοι για το υπόλοιπο της σεζόν, που είναι ακόμη μακρύ.

Περιμέναμε, να δούμε Μοραις, Καφου, Νατελ, Μερκη, Σοουζα να μένουν στον πάγκο για να πάρουν κάποιες επιπρόσθετες ανάσες για το υπόλοιπο της σεζόν, αντί αυτού, ήταν πάλι βασικοί.

Κ. Παουλο Τραμεζανι, υπάρχει ακόμη ένα άλλο επιστημονικό ρητό που λέει, 11αδα που κερδίζει και ΔΕΝ αλλάζει, ΚΡΟΥΖΕΙ, και εμείς είδαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές μας να μην είναι φρέσκοι και ούτε είχαν καθαρό μυαλό. Πρέπει να προλάβουμε την υπερκόπωση των ποδοσφαιριστών μας, προτού τους ‘κρούσουμε’ γιατί τότε θα είναι αργά.

Δεν έχουμε κάνει, ούτε τις απαραίτητες ποιοτικές μεταγραφές που κάναμε κάθε χρόνο και μας έδιναν το πρωτάθλημα, λόγο της οικονομικής στενότητας, που έχουμε, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε διπλά προσεχτικοί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, θα χρειαστούνε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το ροτεισον χρειάζεται και είναι must, αλλιώς, ζήτω που καήκαμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet