Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

1926 – 2016 = 90 Χρόνια ΑΠΟΕΛ (βίντεο)

apoel_cyprus_flag_90yearsΟ Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσία γιορτάζει σήμερα 90 χρόνια ζωής, 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, 90 χρόνια περηφάνιας. Οι απανταχού ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ σήμερα, νιώθουν ριγμα συγκινήσης να τους διαπερνά και νιώθουν ευλογημένοι που ανήκουν σ’αυτή την μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ δια μέσου των χρόνων πέρασε από αρκετές συμπληγάδες, πολέμους, φτώχιες, δυστυχίες, αλλά τώρα μεγάλωσε, έγινε πανίσχυρο, γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πάντα δίπλα στο Σωματείο μας πάντα δίπλα στις ομάδες μας και δεν το άφησε ποτέ μόνο. Πάντα τα λάβαρα οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας, τα κρατούσανε ψηλά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα και νιώθουμε όλοι μεγάλη περηφάνια για το ότι είμαστε ΑΠΟΕΛ. Η υπόσχεση που δίνουμε στους παππούδες μας και στους γονείς μας είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάει ακόμη ψηλότερα και θα συνεχίσουμε το έργο τους με μεγαλύτερο ζήλο, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι η οικογένεια μας. Το σλόγκαν μας ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, τα λέει όλα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

Like
Share
Tweet