Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένα γκόλ!

74d2037d2d54e8387d5f3a8c0dae2d2aΤα αποτελέσματα των δύο μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων των Ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας μας, απέναντι στην Barcelona και τον Ajax αντίστοιχα, μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Ένα γκόλ σε κάθε παιχνίδι θα διαφοροποιούσε το σκόρ του αγώνα και ένα γκόλ περισσότερο στο αγώνα της περασμένης Τρίτης θα έφερνε και την νίκη. Ένα γκόλ σε κάθε παιχνίδι θα έφερνε επίσης και πολύ περισσότερα χρήματα στο ταμείο μας. Αν φέρναμε Χ στην Βαρκελώνη θα πέρναμε 500 χιλιάδες ευρώ. Αν νικούσαμε τον Άγιαξ θα είχαμε 1 εκ. ευρώ. Πέραν των χρηματικών ποσών, θα είμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία κάτι που θα άλλαζε πολλά…

Λέτε αν είμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία να άλλαζε ο τρόπος που θα μας αντιμετώπιζαν οι ομάδες; Πάντως οι άλλες ομάδες του ομίλου μας πιστεύουν οτι θα πάρουν βαθμούς σίγουρα απο τον ΑΠΟΕΛ, γιατί μάλλον θεωρούν ότι είμαστε ο πιο εύκολος τους αντίπαλος. Ας μην ξεχνάμε όμως οτι η ομάδα μας δυσκόλεψε την Barcelona, η οποία ηττήθηκε απο την Παρί, αλλά η ομάδα μας επίσης πήρε Χ με τον Άγιαξ. Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ δεν μειώνουμε κανέναν και πλέον έχουμε αρκετή “Ευρωπαϊκή εμπειρία” έτσι ώστε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολους αγώνες.

Ένα είναι το σίγουρο. Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα στον όμιλο μας

οπόταν και εμείς σαν ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί!

Στους επόμενους αγώνες η ΑΠΟΕΛάρα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα έχει και να σκοράρει εκείνο το πολυπόθητο τέρμα που θα φέρει τη νίκη και φυσικά γιατί όχι και δεύτερο!. Πρέπει να μετατρέψει τη ευκαιρία σε γκόλ! Αν ο Μαντούκα το έβαζε; Άν ο Σιέρινταν το έβαζε; Δεν γίνεται κάθε φορά να πηγαίνουμε στην πηγή και να μην πίνουμε νερό! Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet