Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν το ΑΠΟΕΛ θέλει… (βίντεο/δηλώσεις)

Όταν το ΑΠΟΕΛ θέλει κάτι το πετυχαίνει!!! Μεγάλη και σημαντική η νίκη μας απόψε! Ο Στάθης έδωσε ρεσιτάλ, Νεκτάριος, Νούνο σκόραραν και η ηρεμία έχει επανέλθει στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ μας. Απολαύστε τα γκόλ του αγώνα:

Δηλώσεις Δώνη:

“Το σημαντικό για εμάς είναι ότι η νίκη ήρθε, κάνοντας ακόμα ένα βήμα μπροστά σε κάποια πράγματα. Σήμερα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, καταλαβαίνετε με τι ψυχολογία πήγαμε στα αποδυτήρια. Η αλήθεια ότι τα άκουσαν και από μένα στο ημίχρονο, παρ΄όλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα, και μπορώ να πω ότι το σκορ μας αδικεί”.Ερώτηση για το πως επηρέασαν το παιχνίδι οι αποβολές: “Είναι υποθετική ερώτηση, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελισσόταν το παιχνίδι. Πριν και μετά την αποβολή ήμασταν ήρεμοι, είχαμε καλή ισορροπία στην αμυντική μας λειτουργία και χάσαμε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, παρόλο που τελειώσαμε με δέκα”.

Για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ξανά από στατική φάση: “Η στατιστική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο λέει ότι 60% των γκολ είναι από στατικές φάσεις, άρα δεν θα το χαρακτήριζα ως πληγή. Όταν είναι από μακριά το φάουλ, τότε αναγκαστικά πας σε μια ζώνη με εφτά παίκτες. Πολλές φορές παίζει ρόλο και το ύψος των αντιπάλων… Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις, και στα αμυντικά και στα επιθετικά”.

Για την βελτίωση που παρουσιάσε η ομάδα του: “Αν δεν πίστευα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, τότε απόψε κιόλας θα έπαιρνα το αεροπλάνο για Ελλάδα. Αυτό που μπορώ να πω στις τέσσερις εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ, είναι ότι προσπαθούμε μέρα με τη μέρα. Πρέπει να ενωθούμε για να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν μου αρέσει οι ομάδες μου αν παίζουνε καλά… παίξανε. Πρέπει εμείς να επηρεάσουμε το παιχνίδι, την ροή. Όταν αποδέχεσαι ότι συμβαίνει, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα”.

Like
Share
Tweet