Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

2013-2014: Πρόγραμμα προετοιμασίας

Untitled1Η χρονια 2012-2013 τελείωσε με επιτυχία αφού η ομάδα μας κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα. Με νέο προπονητή και σύντομα νέο πρόεδρο, με πολλές αλλαγές παικτών αποχωρήσεις, ανανεώσεις και άλλα, βλέπουμε τη νέα χρονιά με διαφορετικό μάτι αφού θα έχουμε υπόψη μας το πολυπόθητο ΒΑCK 2 BACK! Το οξυγόνο του ΑΠΟΕΛ, ο κόσμος πιστός προσκυνητής της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΕΛισμού θα βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στην ομάδα!

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοίνωσε πληροφορίες για την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014:

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ19/06/2013 – 18:00
Η πρώτη συγκέντρωση της Ομάδας μας έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος. Θα είναι κλειστή για τους δημοσιογράφους και τον κόσμο.

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Στις 20 & 21 Ιουνίου θα γίνουν τα τεστ αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με διακεκριμένο εργοφυσιολόγο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας θα ενσωματωθούν με το υπόλοιπο ρόστερ στις 25 Ιουνίου λόγω των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ
Στις 6 Ιουλίου η Ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό το προπονητικό κέντρο BSFZ Obertraun στην Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στην διάρκεια της παραμονής του ΑΠΟΕΛ στην Αυστρία θα διεξαχθούν σημαντικοί φιλικοί αγώνες οι οποίοι μετά από επαφές θα καθοριστούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Στις 21 Ιουλίου η Ομάδα επιστρέφει στην Κύπρο όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

 

Καλή νέα αρχή στην ομάδα μας και ευχόμαστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πάλι!

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

 

 

Like
Share
Tweet