Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

2019 = #DES7INY

Φάγαμε, ήπιαμε, γλεντήσαμε, ξεκουραστήκαμε και τώρα ξεκινάμε για το #DES7INY. Είτε το θέλουνε είτε όχι, αυτή είναι η μοίρα μας και κάνεις δεν μπορεί να μας αντικόψει. Το 2019 θα γράψουμε ιστορία, 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, που καμία άλλη ομάδα δεν το έχει καταφέρει στο παρελθόν.

Είμαστε η μόνη ομάδα, που εδώ και 2 δεκαετίες, γράφει πραγματική ιστορία, με χρυσά γράμματα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα πρότυπο, σ ’αυτό το νησί και όλοι προσπαθούν να μας μιμηθούν. Το παραδέχονται εξάλλου και οι ίδιοι, αλλά εμείς τους το υπενθυμίζουμε.

Απανταχού ΑΠΟΕΛιστες, ελάτε κοντά στην ομάδα μας. Ελάτε να γεμίσουμε τα γήπεδα, για να στηρίξουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Μην προσπαθείτε, να βρείτε τα λάθη του παρελθόντος και δικαιολογίες, για να δικαιολογήσετε την απουσία σας από το να είστε δίπλα στην ομάδα μας.

Αυτή είναι η μοίρα του ΑΠΟΕΛιστα, να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Τίποτα λιγότερο από αυτό δεν μας ικανοποιεί. Στηρίξετε την ομάδα μας, δώστε τον παλμό που μόνο εμείς ξέρουμε. Όλα τα αλλά είναι μουσκουρούδκια.

FULFIL OUR #DES7INY

Hitman

Like
Share
Tweet