Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

3 γατάκια κάθονταν (Βίντεο)

82440__3-little-kittens-lost-there-mittens_pΑμάνα μου τι ήταν τούτο εψές. Σαν την προ-Μπιλμπάο προπόνηση. Καλή εμφάνιση η ομάδα το περισσότερο διάστημα. Βασικά παίξαμε όσο χρειάστηκε για να πάρουμε τους τρείς πόντους και την πολύτιμη αυτή νίκη. Είμαστε πάντα πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 59 βαθμούς ενώ ο δεύτερος έχει 53. Αρκετή η διαφορά όμως πρέπει να κρατηθούμε σε αυτό το προβάδισμα και γιατί όχι και περισσότερο.

Είμαστε στις 18 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση με 60 τέρματα υπέρ και την καλύτερη άμυνα 13 τέρματα κατά. Θετικό στατιστικό που πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι και το τέλος. Η συνέχεια του προγράμματος δεν είναι εύκολη και το ξέρουμε. Όμως επειδή είμαστε ΑΠΟΕΛ και τα θέλουμε όλα, ναι θέλουμε να κρατήσουμε όλα αυτά τα καλά στατιστικά μέχρι το τέλος και θέλουμε να νικούμε πάντα, μεν το συζητάτε. Να σκορπούμε παραπάνω ψυχολογικά!

Όπως και να έχει. Η Πέμπτη είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε. Πολύ πιο κοντά. Δώστε τα ούλλα ρε παικτούρες. Κάμετε μας να παραμιλούμε αφού ξέρουμε ότι μπορείτε! Ψυσιή τζαι νεύρο ρε! Εν φοούματε κανένααααααν!

Μετά τα 3 γατάκια κάθονταν… Κάμετε το …. 3 βάσκοι κάθονταν!

AU*fan

Like
Share
Tweet