Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εγγραφές Μελών ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Φίλοι και υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ του μεγαλύτερου και ιστορικότερου Σωματείου του Κυπριακού Ελληνισμού στην χώρα μας.  Ξεκινήσαμε μια εκστρατεία για εγγραφή μελών του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση.  Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε το συμβούλιο του Σωματείου μας να επαναδραστηριοποιηθεί σε όλους του τομείς και να επαναλειτουργήσουν όλα τα τμήματα που έχουν κλείσει  λόγω οικονομικών προβλημάτων.  Θεωρούμε είναι υποχρέωση όλων μας και όχι μερικών.  Σε αυτή την προσπάθεια η Λέσχη Φίλων APOEL PARTIDARIOS Περιφέρειας Παλαιομετόχου…

…θα συμβάλει ενεργά για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στην εγγραφή όσων περισσότερων μελών γίνετε.  Γι αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη μας, στα πλαίσια των οικονομικών τους δυνατοτήτων, να εγγράφουν μέλη του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Μετά από συνομιλία του συμβουλίου μας με μελή του Σωματείου ΑΠΟΕΛ έχουμε στα χέρια μας την Αίτηση για εγγραφή μέλους ΑΠΟΕΛ.  Σε αυτή τη αίτηση θα δείτε πώς μπορεί ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο μας με ποσά από 20 ευρώ μέχρι και 200 ευρώ.

Μας είναι πραγματικά προνόμιο και τιμή να είμαστε μέλη του ιστορικού αυτού Σωματείου με μόνο για παράδειγμα 50 ευρώ το χρόνο (Αρωγά μέλη – τα μέλη αυτά έχουν όλα τα δικαιώματα εκτός από το δικαίωμα να εκλεγούν και να εκλέγονται).  Μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες των μελών στην αίτηση που βρίσκεται πιο κάτω (Τακτικά μέλη, Πρεσβύτερα μέλη, Νεαρά μέλη, Αθλητικά και Αρωγά μέλη).

Για οποιεσδήποτε  πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τις εγγραφές μελών του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, μπορείτε να επικοινωνείτε και  μαζί  μας στα τηλέφωνα 97 807858 και 97 807868 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].  Μην ξεχνάτε επίσης  ότι μπορείτε να μας βρείτε και στο Fan Club μας καθημερινώς (Timesquare Café/Creperie ).

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ

Το οξυγόνο του ΑΠΟΕΛ είναι κόσμος του και θα χαρούμε πολύ να είμαστε και εμείς σαν οργανωμένο σύνολο της περιφέρειας Παλαιομετόχου, μέρος αυτής της προσπάθειας  για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Like
Share
Tweet