Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσγειωνόμαστε

airplaneΕπιστρέφουμε από το όμορφο Μπιλμπάο, με το θετικό αποτέλεσμα, ήττα με 3-2 και περιμένουμε το επαναληπτικό μας παιχνίδι  αυτή την Πέμπτη 23/02/2017 στο Γ.Σ.Π. για να πάρουμε την πρόκριση στους 16 του Europa League, κάτι ανάλογο όπως το θεσμό του κυπέλλου Κύπρου!!!  Προτού όμως παίξουμε το επαναληπτικό παιχνίδι μας με την Ατλέτικο Μπιλμπάο, έχουμε αγώνα πρωταθλήματος την Δευτερά 20/02/2017 ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. με την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την αελ.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, που πρέπει να κερδιθεί για πάρα πολλούς λόγους. Πρέπει όλοι μας να προσγειωθούμε όσο πιο γρήγορα και ομαλά γίνεται και να βγάλουμε για λίγο το Europa League από το νου μας. Πρεπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Το να συγκεντρωθούμε είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε. Να αλλάξουμε μομεντουμ και να κάνουμε κλικ πίσω στα κυπριακά δεδομένα.

Είδαμε και στο παιχνίδι μας με την Καρμιωτισσα, ότι μέτα που πέτυχαμε το γρήγορο γκολ, όλοι έστρεψαν τον νου τους στο παιχνίδι μας, με την Μπιλμπάο και με το ζόρι κρατήσαμε το 0-1 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Σ ‘αυτό θα ποντάρει ο αντίπαλος μας στο επερχόμενο παιχνίδι μας με την αελ και γι’ αυτό πρέπει ο προπονητής και η διοίκηση μας να βρουν τους τρόπους να το εμπεδώσουν καλά στους ποδοσφαιριστές μας, για να μην την πάθουμε.

Να προσγειωθούμε όλοι μας το συντομότερο με το που θα πατήσουμε το πόδι μας στην Κύπρο και όλοι μας έχουμε υποχρεώσξ, αυτή την Δευτερά να είμαστε όλοι γήπεδο, για να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε περισσότερο σ ‘αυτή την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι πολύ κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι από το παιχνίδι και το μακρινό ταξίδι, ετσι πρέπει να είμαστε εκεί δίπλα τους, για να τους δωσουμε δύναμη και να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Προσγειωνόμαστε και πάμε όλοι απευθειας στο Γ.Σ.Π. για να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, πριν το ταξίδι μας στο εξωτερικό. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για να μην είμαστε παρών στο γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Οι σκέψεις μας για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο μπορεί να περιμένει μέχρι την Τρίτη. Τώρα ο στόχος μαςείναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet