Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κ. Δώνη, εσύ μπορείς;

Εδώ και ενάμιση χρόνο, η ομάδα μας έχει χάσει τον αέρα που είχε στα ντέρμπι πρωταθλήματος. Θυμόμαστε παλαιότερα, ότι η ομάδα μας, έφευγε από κάθε μεγάλο παιχνίδι πρωταθλήματος νικήτρια και ήταν το μεγάλο αφεντικό των ντέρμπι. Το μόνο γήπεδο που μας δυσκόλευε και είχαμε μια αρνητική παράδοση ήταν στο γούμα του Βαρωσιού, όπου ο Μοράιςέκανε την αρχή και μετά έγινε και αυτό έδρα μας.

Από την περσινή χρονιά που ανάλαβε την ομάδα ο προπονητής μας, κ. Κρίστιασεν, σταμάτησε αυτή την μεγάλη παράδοση που είχαμε πολύ απότομα και δεν κερδίζαμε στα ντέρμπι. Δεν πιστεύω κανένας, από εμάς, να μου πεις ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι με την ομόνοια, γιατί θα γελάσω!!!

Αυτή την αρνητική παράδοση, μέχρι στιγμής ούτε ο κ. Γιώργος Δώνης κατάφερε να σταματήσει και ακόμα προσπαθούμε να πετύχουμε το πρώτο μας τρίποντο σε ντέρμπι, εντός και εκτός. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να είναι ο εύκολος ‘πελάτης’, των ντέρμπι κορυφής.

Όσο και εάν με πονάει αυτό που λέω, δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Η ομάδα μας, εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι και να φύγουμε με την ικανοποίηση στα πρόσωπα μας από αυτά τα παιχνίδια. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι ‘σάπιες’ δικαιολογίες έχουν τελειώσει.

Το ερώτημα μου είναι, κ. Δώνη, εσύ μπορεί να σταματήσεις αυτό τον κατήφορο που έχει πάρει η ομάδα μας, στα ντέρμπι πρωταθλήματος;

Θέλουμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο προσέγγισης των ποδοσφαιριστών μας, σ ‘αυτά παιχνίδια και να σταματήσεις την ομάδα μας, από το να παίζει ένα προβλέψιμο παιχνίδι, που το έχουν μάθει μέχρι και οι κότες;

Τα μεγάλα παιχνίδια, χρειάζονται μεγάλους ποδοσφαιριστές, που δεν είναι προβλέψιμοί για τις επόμενες τους 10 κινήσεις!!!

Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές, που έχουν ποδοσφαιρικό θράσος, βλέπε ΜαντούκαΑιλτονΤρισκοφσκι και Ντε Βινσεντι.

Είναι τυχαίο, ότι από τον καιρό που έφυγε η τρελάρας Ντε Βινσεντι, από την ομάδα μας, δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, μπορούσαν με μια τους κίνηση να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Η ομάδα μας, την φετινή σεζόν έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, από μικρές και μεγάλες ομάδες. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ και έχουμε κάνει τα εύκολα δύσκολα. Κάποια στιγμή, πρέπει να σοβαρευτούμε και να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια μας, πολύ πιο σοβαρά και να πηγαίνουμε για το αποτέλεσμα, γιατί μόνο αυτό μετράει.

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη έφτασε, μην φέρετε αλλού προβλέψιμους ποδοσφαιριστές που δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε τώρα. Φέρτε ποδοσφαιριστές, με τρέλα και τσαμπουκά για να κάνουν την διαφορά. Ο τρελάρας είναι διαθέσιμος, σκεφτείτε το καλύτερα και πιο σοβαρά.

Κ. Δώνη, θα περιμένουμε την απάντηση σας, να μας την δώσετε στο γήπεδο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet