Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκαναν το καθήκον τους

Μέχρι χθες το μεσημέρι, οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας ήταν απογοητευμένοι με τις μεταγραφικές κινήσεις που είχε κάνει η ομάδα μας. Πιστεύαμε όλοι, ότι λόγο τις οικονομικής στενότητας που έχει φέτος η ομάδα μας, δεν θα έρχονταν άλλα SMS!!!

Από το απόγευμα και μετά όμως, τα πράγματα άλλαξαν και η ‘επιχείρηση’ μεταγραφές πήρε ‘μπουρλότο’. Λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, πήραμε 2 δυνατά SMS που έφερε τον ενθουσιασμό σε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες.

Οι δυο τελευταίες προσθήκες που έγινα, με Βιντικαλ και Γιακολιτς, είναι πάρα πολύ σπουδαίες και θα βοηθήσουν την ομάδα μας αφάνταστα. Φυσικά όλα αυτά, πρέπει να αποδειχτούν στο γήπεδο και όχι στα λογία.

Πάντος, η διοίκηση μας, έκανε το καθήκον της και γέμισε την ομάδα μας, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ετοίμους να βοηθήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μας, κ. Παουλο Τραμεζανι, πρέπει να τρίβει τα χεριά του από ικανοποίηση, που θα έχει ένα γεμάτο ‘οπλοστάσιο’ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τώρα είναι η δική του σειρά, να τους αξιοποίηση σωστά και να τους εμψυχώσει.

Το καθήκον τους το έκαναν, πρέπει και εμείς να κάνουμε το δικό μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet