Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιτέλους…τέλος

Επιτέλους, μετά από χρόνια ερευνών της UEFA, της αστυνομίας, της ΚΟΠ που δεν τα κατάφεραν να βρούνε τους ενόχους και στοιχεία, ήρθε ένας Κύπριος από την Αμερική, νόμιμος τοκογλύφος στο επάγγελμα και όχι μόνο θα παραδώσει τους ενόχους, αλλά θα μας πει και πόσα πληρώνει ο μόνιμος πρωταθλητής στην Κύπρο για να το πιάνει.

Περιμένουμε, με πάρα πολύ αγωνία, τον κ. Παπασταύρου, να δώσει στην αστυνομία μας, τηλέφωνα, ονόματα και τιμές και από ώρα σε ώρα, περιμένουμε την αστυνομία μας, να κάνει συλλήψεις.

Ο άνθρωπος, είχε το θάρρος, να βγει δημόσια και να πει ότι τον πλησίασαν και μίλησε με ανθρώπου που του είπαν, να χρηματιστεί για να του δώσουν κάτι άλλο για αντάλλαγμα. Περιμένουμε, αφού τους είδε και μίλησε αυτοπρόσωπος, να πει επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που στήνουν τα παιχνίδια και μαυρώνουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Επιτέλους, για πρώτη φορά η αστυνομία Κύπρου και ΚΟΠ, θα έχουν στα χέρια τους, πραγματικά στοιχεία και ονόματα, όπως επίσης και μάρτυρες, τον κ. Παπασταύρου για να μπορούν να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση για να πάνε οι ένοχοι στην φυλακή.

Εμένα μου γενείτε μια απορία όμως. Γιατί αυτοί οι άθλοι άνθρωποι του υποκόσμου, πλησίασαν το πρόεδρο της Ομόνοιας;

Μήπως γιατί, αυτό έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια, με τους εκάστοτε προέδρους τους;

Μήπως, η ομαδα του, το έχει ξανακάνει τα προηγούμαι χρόνια και ήταν μέσα στο κόλπο;

Δυστυχώς, εμείς δεν έχουμε στοιχεία και αποδείξεις, όπως έχει ο κ. Παπασταύρου, αλλά μόνο λογικές εικασίες κάνουμε!!!

Αναμένουμε από την αστυνομία Κύπρου, να ανακρίνει τον κ. Παπασταύρου, για να τους δώσει όλα όσα ξέρει και ανάφερε στην διάσκεψη τύπου που έκανε σήμερα και επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στους στημένους αγώνες, που αναγκάζουν τις φτωχές και απένταρες ομάδες να κάνουν για να επιζήσουν.

Κρεμόμαστε όλοι από τα χείλη του κ. Παπασταύρου και ευχόμαστε να μην μας αφήσει με δυο χείλη καμένα και να είναι όλα κλανιές!!!

Hitman

Υ.Γ. Πάντος, εάν δεν δοθούν στοιχεία και ονόματα, η αστυνομία μας, πρέπει να δράση διαφορετικά, για από ότι φαίνεται, επιάτους στο μαιττάπη!!!

Like
Share
Tweet