Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φρούριο η άμυνα μας με προσθήκη Παπάζογλου! Καλωσόρισες Τάσο!

indexΑκόμα ένας παίκτης μετακομίζει απο τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον Αρχάγγελο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015. Αυτή τη φορά προσθέσαμε στο δυναμικό μας τον νεαρό Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο δεξί άκρο. Δεν ήταν στα πλάνα του Μίτσελ για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έτσι βρήκε την ευκαιρία ο Δώνης να τον αποκτήσει! Με αυτή τη σημαντική προσθήκη στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας, θεωρούμε οτι πλέον η άμυνα μας θα είναι ΦΡΟΥΡΙΟ και φέτος θα δυσκολέψουμε τους αντίπαλους μας περισσότερο απο πέρσι!…

Ο Τάσος Παπάζογλου είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου του 1988 και είναι τα 26α γενέθλια του θα τα περάσει σε λίγο καιρό στον ΑΠΟΕΛ. Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό (2006-2010) όπου πήρε μέρος σε 51 αγώνες (σημείωσε 3 γκόλ). Το 2010 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όμως λόγω της πληρότητας του ρόστερ, ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να τον παραχωρήσει δανεικό στην πρώην του ομάδα. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε και την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε σε 6 αγώνες. Επίσης ο Τάσος αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων αλλά και Εθνική Ελπίδων.

Όσοι ΑΠΟΕΛίστες διάβασαν τα ανάλογα δημοσιεύματα για τον Παπάζογλου να μετακομίζει στον Αρχάγγελο εκπλάγηκαν αφού αναμέναμε επιθετικό αλλά τελικά αποκτούμε αμυντικό και συγκεκριμένα Ελλαδίτη και πάλι απο τον Ολυμπιακό! Θετικά πάντως είναι τα σχόλια και οι αντιδράσεις απο πολλούς οπαδούς μας για τον παίκτη. Μερικά απο τα χθεσινά Τουίτς που αναρτήθηκαν μετά και απο το επίσημο δημοσίευμα του apoel.net είναι:

Πολύ σημαντική αυτή η προσθήκη. Θωρακίσαμε περαιτέρω την άμυνα μας που θα την χρειαστούμε για τους Ομίλους. Πριν και μετά την πρόκριση μας..

Για να λέμε και τα θετικά, σπουδαια η κίνηση με τον Παπάζογλου. Έλληνας, νεαρός, πολυθεσίτης, εμπειρίες πρωταθλητισμού, ελεύθερος.

Μεγάλη επιτυχία ο Παπάζογλου… Καλός να ορίσει.. Θα ανακοινωθεί άυριο…

Είναι σημαντικό για μας το γεγονός ότι μπαίνει νέο Ελληνικό αίμα (Παπάζογλου) στον Θρύλο μας. Οι Ελλαδίτες παίκτες ξέρουν τι θα πει ΑΠΟΕΛ!

 

2aa76201ade7ee1883cc6fa4915cab1b

Δηλώσεις Νεκτάριου Πετεβίνου στο SSFM πρίν ακόμα έρθει το sms για τον νεο-αποκτηθέντα:

«Υπάρχει μια προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο. Ο Παπάζογλου συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο προπονητής και ταιριάζει στη φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής με προοπτική. Έχει μεγάλη εμπειρία και μεταπωλητική αξία. Είναι σημαντικό το ότι έρχεται ελεύθερος χωρίς να προσφέρει το ΑΠΟΕΛ κάποιο αντίτιμο»

c79015a227b446e15f181d145a9ed4a7_L

 

Εμείς με τη σειρά μας να καλωσορίσουμε τον παίκτη και να του ευχηθούμε τα καλύτερα με την ομάδα μας. Εμπιστευόμαστε τους νεαρούς καλούς παίκτες και είμαστε σίγουροι οτι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους ο Τάσος! Με το καλό να πάρει και αυτός μια γεύση απο Ευρωπαϊκες διακρίσεις, πρωτάθληματα, κύπελλα, ασπίδες και γενικά μια γεύση απο τον εξώστη έτσι  για να καταλάβει τι πάει να πεί ΑΠΟΕΛ! ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

Like
Share
Tweet