Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάποια πράγματα αλλάζουν

solutionsΤους τελευταίους μήνες υπάρχει έντονος προβληματισμός από όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και ειδικά στην διοίκηση μας, για τους πάρα πολλούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας. Έχει καταντήσει μια ρουτίνα, δηλαδή, μετά από κάθε αγώνα 2-3 ποδοσφαιριστές μας να μπαίνουν στο ιατρικό δελτίο και αρκετοί από αυτούς να μπαίνουν στο αεροπλάνο και να πηγαίνουν στην Σερβία, για να τους κάνει καλά η Μαριάννα. Έχουμε καταντήσει ένα ‘ανέκδοτο‘ με αυτή την ιστορία και αυτό δεν πάει άλλο. Η διοίκηση μας, σ’αυτό το θέμα και …

Στο θέμα του εντοπισμού ταλέντων με χαμηλό προϋπολογισμό, αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να ζήτηση βοήθεια/ συνεργασία από ειδικούς. Στο θέμα προπόνησης και φυσικής καταστάσης θα συνεργαστεί με τον οργανισμό ΚΑΕΚ για να επιβλέπουν τα προγράμματα προπόνησης και εκγυμνάσης των ποδοσφαιριστών μας. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της αξιολογήσης θα πάρουν περίπου 2-3 εβδομάδες και εάν τα ευρήματα είναι αρνητικά προς την τεχνική ομάδα, θα παρθούν αποφάσεις που θα λύσουν οριστικά αυτό το σημαντικό κομμάτι, γιατί όταν κανείς πρωταθλητισμό δεν πρέπει να αγνοείς αυτό το τομέα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η καταστήση με τους τραυματίες. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και στο 100% των δυνατοτήτων τους, για να βοηθήσουν στην κατακτήση των στόχων μας.

Στο άλλο θέμα, εξευρέσεις νέων ταλέντων, η διοίκηση μας, θα συνεργαστεί με ένα σκαουτερ, που δούλευε στην Μπενφίκα, για να βοηθήσει σ’ αυτό τον τομέα. Δεν είναι μυστικό ότι στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ειδικά αυτή του καλοκαιριού, δεν επιτύχαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, με τα λεφτά που διαθέσαμε. Ο προπονητής της ομάδας μας, θα έχει τώρα την βοήθεια επαγγελματία σ’ αυτό τον τομέα και τις εισηγήσεις του πρέπει να της παίρνει σοβαρά υπόψη, και αυτός και η διοίκηση για να μην έρθουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με τον προηγούμενο τεχνικό διευθυντή.

Φαίνεται καθαρά ότι η διοίκηση μας, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά ούτε εθελοτυφλεί. Θέλουν τα λεφτά που δαπανούν στην ομάδα μας, να πιάνουν τόπο και όχι να τα σκορπούμε άσκοπα δεξιά και αριστερά. Επίσης, θέλουν ο μεταγραφικός σχεδιασμός να τελειώνει έγκαιρα, και όλοι οι ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν προετοιμασία, για να ξεκινούμε τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις με το ροστερ μας συμπληρωμένο και όχι όπως ξεκινήσαμε φέτος, βλέπε, Ντε Βινσέντι και Τζιμπούρ. Τα λεφτά δύσκολα έρχονται, αλλά πάρα πολύ εύκολα σκορπιούνται. Τρανό παράδειγμα, εμείς η ίδιοι που πετάξαμε τα λεφτά που πήγαμε στους 8 του Champions League και μείναμε και με χρέος.

Αυτά όλα πρέπει να μας γίνουν μάθημα και να μην τα ξαναεπαναλάβουμε. Μονό έτσι μια ομάδα μπορεί να ανεβεί πολύ ψηλά και ο στόχος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε την δική μας ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ αυτοκρατορία που θα βλέπουμε από ψηλά και οι άλλοι να μας βλέπουν με τα κιάλια.

ΨΗΛΑ, ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Hitman

Like
Share
Tweet