Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πολύ περισσότερα!

media_3154Αύριο Σάββατο  7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας (19η αγωνιστική). Σε ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με 65άρηδες, γυναίκες και παιδιά, οι παίκτες μας θα πρέπει να περάσουν το δύσκολο εμπόδιο του Εθνικού, που αν φυσικά θελήσουμε, θα το κάνουμε εύκολο. Ο αντίπαλος μας έχει 20 βαθμούς μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετρά 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 8 ήττες, 18 τέρματα υπέρ και 18 κατά. Δεν θα αναφερθούμε θεωρητικά αλλά πρακτικά το τι μπόρουμε να κάνουμε σαν ομάδα.

Αρχίσαμε έστω δειλά να παρατηρούμε κάποιες βελτιώσεις στην ομάδα και αυτό μας ενθαρύνει. Να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Ο ΑΠΟΕΛίστας δεν ανέχετε πλέον κάποιες καταστάσεις μα δεν ανέχετε περισσότερο απο όλα, η ομάδα να μήν είναι ΟΜΑΔΑ. Δεν επιτρέπεται ο ΑΠΟΕΛ να έχει κατα διαστήματα εμφάνιση ερασιτεχνικής ομάδας. Αυτά δεν είναι για εμάς! Είπαμε, ανεβαίνουμε και κάθε αγωνιστική θα απαιτούμε και θα αναμένουμε πολύ περισσότερα απο την ομάδα!!! Τα όρια είναι όρια.

Ο Ντε Βινσέντι θα είναι εκτός λόγω καρτών. Πιθανώς ο Φίνκ να αρχίσει την 11άδα με τον Νάφιου, αφού ο Γκόμες ερχόμετε απο τραυματισμο. Ο προπονητής μας έχει εμπιστοσύνη και του Λάνινγκ οπόταν θα βασιστεί σε αυτούς τους δύο περισσότερο απο τους τραυματίες, ερχόμενους απο αποχή παίκτες μας.

Πρέπει όλοι οι παίκτες μας να παρουσιαστούν ορεξάτοι στο γήπεδο και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. Η νίκη δεν θα έρθει εύκολα αν δεν υπάρξει η απαραίτητη σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία, αφού μέσα απο τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, η απειθαρχία στο γρασίδι είναι το τελευταίο που θέλουμε να δούμε. Επίσης δεν θέλουμε να συνεχίσουν τα αχρείαστα λάθη. Δεν πρέπει να καταντούμε και εμείς γραφικοί και να το γράφουμε συνεχώς, αλλά η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα όταν σταματήσουν και τα επίμονα, συνεχόμενα λάθη.

ΟΛΟΙ πρέπει ΠΑΝΤΑ να θυμόμαστε! 1 νίκη = 1 βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Τα λόγια είναι περιττά. Μασήστε τους!!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΑΔΑ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet