Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tο πραγματικό…

test_1410402987Περισσότερο απο ένας μήνας πέρασε απο τον καιρό που ο Φίνκ εγκαταστάθηκε στον πάγκο της ομάδας μας στον Αρχάγγελο. Συγκεκριμένα απο τις 10 Ιανουαρίου. Σε 6 παιχνίδια μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία ( νίκες με Ολυμπιακό 2 φορές, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό Άχνας, Δόξα και με τον Οθέλλο ισοπαλία). Ερχόμενος στο κάστρο μας, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, πρώτο, σοβαρότερο και σημαντικότερο οι πολλοί τραυματισμοί των παικτών μας. Με υπομονή, πειθαρχία και σκληρή δουλειά κατάφερε να…

πάρει την ομάδα στον σωστό δρόμο. Βελτιωνόμαστε και κρίνοντας απο τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ο Φίνκ και η ομάδα του κάνουν εξαιρετική δουλειά στον Αρχάγγελο.

Μέχρι τώρα η ομάδα μας με τον Φίνκ στη σκυτάλη, δεν είχε στο πρόγραμμα της κάποιο ντέρμπυ. Ο αγώνας της χρονιάς θα γίνει το Σάββατο με τον απόλλωνα. Εκεί θα δούμε την ομάδα μας! Εκεί θα δούμε τις αντοχές, το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα και το πόσο βελτιώθηκε τον τελευταίο καιρό. Εκεί θα δούμε τον προπονητή μας  και το πώς θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα στο μεγάλο αυτό ντέρμπυ. Το Σάββατο θα είναι το πραγματικό τέστ για τον Φίνκ!

Τι θα κάνει λοιπόν ο Φίνκ στο ντέρμπυ αυτό; Πώς θα παρουσιασει την ομάδα στο γήπεδο; Περνά απο το μυαλό μας ένα σχήμα και σίγουρα εφόσον στα προηγούμενα παιχνίδια ΠΕΤΥΧΕ, ο προπονητής μας θα οδηγήσει πάλι την ομάδα μας στη νίκη με 1 ίσως 2 αλλαγές.

Εμείς εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας, πιστεύουμε σε αυτόν  και στην πολυ καλή δουλειά του, πιστεύουμε στους παίκτες μας και θα περιμένουμε τον καλύτερο εαυτό απο όλους! ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΕΛΑΡΑ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ!

 

Πιστός ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet