Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μας λείπει πολύ

StathisΕδώ και αρκετό καιρό η ομάδα μας δεν έχει αυτή την γρηγοράδα, την σπιρτάδα στην επιθετική μας γραμμή, που θα αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι αργοί και προβλέψιμοι στις κινήσεις τους και οι αντίπαλοι μας, μας εξουδετερώνουν πολύ εύκολα. Δεν έχουμε την διεισδυτικότητα να περάσουμε τους αντίπαλους αμυντικούς και να κάνουμε ρήγματα στην αντίπαλη εστία. Εδώ και αρκετό καιρό μας λείπει ο ποδοσφαιριστής μας, που μπορούσε να αλλάξει την ταχύτητα της ομάδας μας και να δώσει άλλο τέμπο στο παιχνίδι μας. Ο Στάθης Αλωνεύτης, είναι εδώ και αρκετούς μήνες τραυματίας, με τραύμα στην σπονδυλική του στήλη, που δεν…

του επιτρέπει να αγωνιστεί στους ρυθμούς που θα ήθελε. Αυτούς του μήνες που έμεινε εκτός ομάδας, κάνει την σωστή φυσική αγωγή για να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα του.  Είναι σαν ένας τίγρης στο κλουβί και δεν βλέπει την στιγμή που θα τον βάλουν στην αρένα για να αγωνιστεί. Δεν πρέπει όμως να ξανακάνει το λάθος και μπει στο γήπεδο και να μην είναι 100% έτοιμος, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί και να είναι καταστροφική για την καριέρα του. Πρέπει να έρθει πίσω γερός και δυνατός για να μπορέσει να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας, σ’ αυτο το τελευταίο σπρίντ του πρωταθλήματος.

Ο Στάθης Αλωνεύτης είναι παίχτης βαρόμετρο για την ομάδα μας, που δίνει μια άλλη δυναμική, παρασύροντας και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μαζί του. Γνωρίζουμε ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα και εμείς θα θέλαμε να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός και σιδερένιος, έτσι ώστε η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας να καταφέρει να ξαναπάρει το πρωτάθλημα και να ξανά αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Hitman

Like
Share
Tweet