Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αααουυυυυ, ο εξευτελισμός!!!

Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ήταν στο γήπεδο ψες, στο παιχνίδι μας ενάντια στην ομάδα rugby του κυπριακού πρωταθλήματος, εκτός από την νίκη την ομάδας μας, είδαν αρκετούς αντίπαλους ποδοσφαιριστές να ντροπιάζονται και να εξευτελίζονται από μόνοι τους. Δεν θέλω να σταθώ στους ξένους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, γιατί όλοι τους είναι περαστικοί από το νησί μας και δεν είναι άτομα με ψηλό IQ!!!

Ο ποδοσφαιριστής που έχει εξευτελιστεί περισσότερο από κάθε άλλον στο ψεσινό παιχνίδι, είναι ο Κύπριος διεθνής, Αντρέας Αβραάμ, αλλιώς Αααοουυυυ, που σε δυο περιπτώσεις, έδειξε το ποσό ξεφτιλας είναι σαν άνθρωπος.

Στο πρώτο ημιχρόνιο ήθελε επίμονα να καυγαδίσει άσχημα, με τον συμπαίκτη του στην εθνική, Γιώργο Μερική και δεν έλεγε να κοπάσει, αλλά προσπαθούσε να αναγκάσει τον Μέρκατσο να χάσει την ψυχραιμία του, για να αντιδράσει άσχημα και να πάρει κόκκινη κάρτα.

Η άλλη περίπτωση, ήταν στον δεύτερο ημίχρονο, που χωρίς να τον αγγίξει κάνεις, έβαλε μια παούρκα ααααοουυυυυυυυυυυυ και έπεσε τάυλα στο γήπεδο τζε ετζιλιέτουν σαν την γαούρα που εν έτοιμη να γεννήσει!!!

Τότε όλος ο κόσμος που υπήρχε στο Γ.Σ.Π. σε κάθε του ενέργεια τον κορόιδευε με ααααοουυυυ, ααααοουυυυ μέχρι που αναγκάστηκε ο προπονητής του να τον κάνει αλλαγή για να μην γελοιοποιείτε άλλο.

Πως κατάντησες έτσι ρε Αβραάμ!!!

Με τι μούτρα θα αντικρίσεις τους συμπαίχτες σου στην εθνική όταν θα σας καλέσουν?

Με τι μούτρα θα κυκλοφορείς έξω, οπού συχνάζουν Κύπριο ποδοσφαιρόφιλοι?

Είσαι στην δύση τις κακόμοιρης καριέρας σου, τουλάχιστο να φύγεις αξιοπρεπέστατα για να σε θυμάται ο κόσμος με σεβασμός, όπως κάνει για πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως σε πιες ομάδες που αγωνιστήκαν.

Προς το παρών εσένα θα σε θυμόμαστε σαν αααοοουυυυυυ!!!

Ξεφτιλισμένε και ξοφλημένε κακόμοιρε ποδοσφαιριστή της παγκίρας.

Hitman

Like
Share
Tweet