Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αφιέρωμα στον ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ κ.Κίκη Ρήγα (Video)

Σαν σήμερα, πριν 15 χρόνια,  έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο τότε Γενικός διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, κ. Κίκης Ρήγας.  Ήταν ένας γνήσιος και ακούραστος υπηρέτης του ΑΠΟΕΛ, που τόσο πολύ αγαπούσε. Εξουθενωμένος από το ταξίδι στην Μαγιόρκα και την αγρυπνία, ο Κίκης Ρήγας δεν ξεκουράστηκε την Παρασκευή αλλά μετέβει στο γραφείο του. Το απόγευμα καθόδον για το σπίτι του στην Λάρνακα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε όλους όσους έτυχε να γνωρίζουν τον Κίκη Ρήγα. Τον Κίκη του ΑΠΟΕΛ, τον Κίκη του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ένα άνθρωπο πάντα εξυπηρετικό, πάντα χαμογελαστό, πάντα πρόθυμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου χρειαζόταν. Ο Κίκης Ρήγας εντάχθηκε στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ από το 1990 ενώ το 1999 ανέλαβε γενικός διευθυντής της εταιρείας αντικαθιστώντας τον Φοίβο Κωνσταντινίδη.

Ήταν παντρεμένος με την Έλενα και άφησε πίσω του δυο γιους , τον Ανδρέα και τον Χάρη. Ήταν τότε 13 και 2 ετών αντίστοιχα.  Ήταν ένας σωστός οικογενειάρχης. Εκείνη την χρονιά 2003-04 το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του.

Αιωνία σου η μνήμη Μεγάλε Κίκη Ρήγα!

 

 

Like
Share
Tweet