Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αφήστε τις μεταγραφές…πάμε γήπεδο

apoelfansΗ δυστοχία των υπευθύνων προγραμματισμού και της διοίκησης δεν πρέπει να μας πτοεί και να μας ξενερώνει. Αυτοί που έχουν το πρόσταγμα και την ευθύνη να κάθονται σε ανάμενα κάρβουν θα κριθούν στο τέλος. Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, πρέπει να είμαστε σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας. Αυτή πρέπει να είναι η έγνοια μας και τα αλλά να τα αφήσουμε σ ‘αυτούς που θα κριθούν στο τέλος.

Σήμερα η ομάδα μας παίζει στο Γ.Σ.Π. η ώρα 17:00 με την Αεζ, για το πρωτάθλημα. Με νίκη,  η ομάδα μας θα αυξησει την διαφορά από τον δεύτερο στο +3. Δεν υπάρχουν ευκολά παιχνίδια για ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και εμείς δεν πρέπει να πέφτουμε σ ‘αυτή την παγίδα, των φαινομενικά εύκολων παιχνιδιών.

Η παρουσία του κόσμου μας, είναι επιτακτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε στους ποδοσφαιριστές μας, ότι εμείς υπολογίζουμε το καθε παιχνίδι και δεν εφησυχαζόμαστε. Η ομάδα μας έχει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με τραυματισμούς και αποχωρίσεις και καλούνται όλοι όσοι θα αγωνιστούν, σε οποιαδήποτε θέση, να δώσουν τα απαντά των δυνάμεων τους για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι επιτακτική, όπως επιτακτική, είναι και η στελεχώση της ομάδας μας, με ικανότατους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να καταφέρουμε μπούμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους το καλοκαίρι.

Σήμερα ολοι πάμε γήπεδο, πάμε για την νίκη, πάμε για το +3, πάμε και το 5ο συνεχόμενο!!!

Hitman

Like
Share
Tweet