Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αφού αυτός δεν αγχώνετε…

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορεί άλλο να βλέπει την ομάδα του, εδώ και δυο μήνες σχεδόν, να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη, να χάνει βαθμούς σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας και να μην γίνεται κάτι για να αλλάξει αυτή η εικόνα.

Μας έχει αγχώσει όλους πάρα πολύ, αυτή η κατάσταση, αυτό που βλέπουμε αλλά από ότι φαίνεται μόνο εμάς μας τρώει το άγχος. Ο πρόεδρος μας, κ. Προδρόμος Πετρίδης, μας λέει να μην ανησυχούμε για τίποτα και από την στιγμή, που αυτός δεν αγχώνετε, τότε ούτε και εμείς πρέπει. Μπορεί κάτι να ξέρει περισσότερο από εμάς.

Ο προπονητής μας, συνεχίζεις τα δικά του. Είναι ψυχραμένος με τους ποδοσφαιριστές ηγέτες μας, βλέπε, Μοραις, Εφραιμ, Αλωνευτης, Ντε Βινσεντι, Καρλαο και δεν τους χρησιμοποιά καθόλου, παρόλο που η ομάδα μας, τους έχει ανάγκη. Δεν γνωρίζουμε, εάν είναι με τις ευλογίες των διοικούντων μας, που γίνονται όλα αυτά, γιατί δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτό που βλέπουμε και βιώνουμε.

Μπορεί η διοίκηση μας, να αποφάσισε ότι θα πρέπει επιτέλους να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας των ‘ηλεκτρικών’ αποδυτηρίων μας, με οποιοδήποτε κόστος και ο Παουλο Τραμεζανι, να είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να το κάνει αυτό. Τι εννοούμε, μπορεί η διοίκηση μας, να θέλει να αλλάξει την παλιά κακιά συνήθεια που έχουμε, δηλαδή, οπότε θέλουν οι ποδοσφαιριστές μας, να κάμνουν μπαϊράμι, για να αλλάζουμε προπονητή.

Όπως σας είπαμε και προηγούμενος, από την στιγμή που ο ισχυρός άντρας της ομάδας μας, δεν ανησυχεί καθόλου, τότε ούτε και εμείς πρέπει να ανησυχούμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους δείξουμε εμπιστοσύνη και να τους στηρίξουμε, μέχρι τελικής πτώσεις.

Εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και μόνο το καλό της ομάδας μας θέλουμε. Εμείς θα στηρίζουμε συνεχώς την ομάδα μας, αλλά κάποια οφθαλμοφανέστατα πράγματα, μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας. Εάν δεν μας ενδιάφερε η ομάδα μας, τότε θα είμασταν απλά θεατές χωρίς άποψη.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet