Αυτή τη στιγμή…

B8_YmJRIgAESBTzΟ Χαράλαμπος Προύντζος έγραψε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Το να γίνονται αλλαγές, τομές και βελτιώσεις σε μιά ομάδα εκεί που διαπιστώνονται περιθώρια βελτίωσης είναι υγεία. Το να διαστρεβλώνεις γεγονότα και λεγόμενα βάζοντας links με τα πρόσωπα ανθρώπων και εργαζομένων εξευτελίζοντας τους ως εαν να πρόκειται για επικηρυγμένους, αυτό είναι αρρώστια. Ακόμη και όταν έχουν γίνη λάθη πρέπει να αντιμεωπίζουμε την κατάσταση με επαγγελματισμό και ήθος. Η ουσία είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα, όχι να ισοπεδώνουμε ανθρώπους και υπολήψεις. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται στήριξη, όχι ξερόλες και εσωστρέφεια.”…

Με αφορμή τα γραφόμενα να αναφέρω ότι πολύ σωστά όταν γίνονται αλλαγές, τομές και βελτιώσεις σε μια ομάδα εκεί που διαπιστώνονται περιθώρια βελτίωσης είναι υγεία. Όμως θα πρέπει να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας σε όλους τους τομείς. Ακόμη ασχολούμαστε με τον τουρίστα Κλουκόφσκι για παράδειγμα και αυτό είναι αδιανόητο. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη ξανά γιατί σίγουρα αυτό δεν είναι “υγειέστατο” για μια ομάδα.

Για το γεγονός οτι κάποιοι ΑΠΟΕΛίστες εξευτελίζουν άλλους ΑΠΟΕΛίστες ναι αυτό είναι αρρώστια αλλά δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να σταματήσει. Σωστά; ΑΠΟΕΛίστες κατηγορούν και μιλάνε χωρίς να ξέρουν, ψεύδονται και όλοι το ξέρουμε. Αυτό δυστυχώς δεν θα σταματήσει ποτέ, όσο και αν το επιθυμούμε. Καλύτερα να διορθώσουμε εκείνα που μπόρουν να διορθωθούν και να βρούμε λύσεις σε όλα αυτά που έκαναν τον κόσμο να μην έρχεται στο γήπεδο.

Στις δύσκολες στιγμές που περνούμε με την ομάδα μας, πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας είναι απογοητευμένοι και εξαντλημένοι. Είναι ανθρώπινο και λογικό όμως πρέπει να υπερτερήσει η αγάπη και το όνομα της ομάδας μας πάνω απο όλα. Έτσι, κρατώ το τελευταίο γραφόμενο του Προύντζου για το οτι αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Τίποτα άλλο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε παρα μόνο το καλό της ομάδας και φυσικά τους φετινούς μας στόχους.

ΠΙΣΤΟΣ αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet