Αυτή την στιγμή

Έχουμε σχεδόν τελειώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και μέχρι αυτή την στιγμή, η ομάδα μας, δεν έχει βρει τα πατήματα της και ούτε ξέρουμε εάν θα τα βρει. Υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε όλες τις γραμμές και η ομάδα μας δεν μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο, ειδικά απέναντι σε  ομάδες που έχουν κάποια ποιότητα και πλάνο στο παιχνίδι τους.

Από ότι φαίνεται, ο προπονητής μας, κ. Πάολο Τραμεζανι, έχει την δική του φιλοσοφία που προσπαθεί να την εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και σε όλους μέσα στον Αρχάγγελο. Εάν η διοίκηση μας, εμπιστεύεται τον προπονητή μας και την δουλειά που κάνει, τότε πρέπει να τον πιστώσει με χρόνο, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αυτή την χρονιά μπορεί να μην καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά να κτίσουμε στο μέλλον.

Αυτή την στιγμή, είτε το θέλουμε είτε όχι, η ομάδα μας δεν μπορεί. Το ποτέ θα μπορέσει, να ξαναγίνει ομάδα, με πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτό είναι άγνωστο. Αυτή την στιγμή, βλέπουμε μια ομάδα να θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορεί. Οι ελλείψεις, σε ποιότητα που έχουμε αυτή την στιγμή στην ομάδα μας, είναι αρκετές και η ομάδα μας, είναι εγκλωβισμένη σε παθητικό ρολό μέσα στο γήπεδο. Μπορεί ο προπονητής μας, να προσπαθεί να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά αυτό δεν μπορεί να πηγαίνει ε πάπυρο, γιατί θα εκτεθεί και ο ίδιος.

Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που αυτή την στιγμή δεν είναι βασικοί, βλέπε Εφραιμ και Ντε Βινσεντι, που όταν πάρουν αυτοί οι δυο τα πάνω τους, τότε θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας. Θέλουν όμως παιχνίδια στα ποδιά τους, κάτι που πρέπει να το πράξει άμεσα ο προπονητής μας.

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια αυτή την δεδομένη στιγμή και ευχόμαστε ότι να αλλάξει το συντομότερο. Εμείς επιμένουμε στην θέση μας, 1-1-2, δηλαδή, η ομάδα μας τον Γενάρη, πρέπει να αποκτήσει 1 κεντρικό αμυντικό, 1 μεσοεπιθετικό και 2 επιθετικούς κανόνια, ποιότητάς, που να μπορέσουν να δώσουν άμεσα την βοήθεια τους.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα μας, γιατί μετα από μια δεκαετία επιτυχιών, κάποτε θα ερχόντουσαν αυτές οι δύσκολες στιγμές, όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες, βλέπε Ρεάλ, Μπάγιερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν κ.α.

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΚΑΙ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet