Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτό το κενό…

imagesassΚάθε οπαδός του ΑΠΟΕΛ έχεις τις δικές του προσδοκίες για την ομάδα αλλά και οραματίζετε τα πολλά και τα ωραία. Κάθε ΑΠΟΕΛίστας έχει τους δικούς του “στόχους” σαν οπαδός αλλά και βάζει τον δικό του πήχυ για την ομάδα του και για τον εαυτό του. Άλλοι πηγαίνουν στο ποδόσφαιρο για να απολαύσουν τον αγώνα ήρεμα, χαλαρά και άλλοι είναι αγχωμένοι, ανήσυχοι. Άλλοι δενβγάζουν άχνα και άλλοι δεν σταματούν ούτε λεπτό. Ο κάθε οπαδός του ΑΠΟΕΛ είναι μοναδικός

Είναι αυτοί που δεν γουστάρουν να χάνουν, μάλλον οι περισσότεροι ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία. Είναι και αυτοί που αντέχουν τα λάθη και έχουν υπομονή “γαϊδαρου” και εκφράζονται με ήπιο τόνο για κάτι που τους ενοχλεί. Υπάρχουν και οι ΑΠΟΕΛίστες που μουρμουρούν γιατί ξέρουν οτι μπορούσαμε και περισσότερα.

Όλοι έχουν δίκαιο και όλοι είναι μοναδικοί. Μια ερώτηση θέλω να θέσω σε όλους τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, όποιας ηλικίας και φύλου και αν είναι και σε όποια κερκίδα και να κάθονται. Δεν νιώθετε ένα κενό όταν λείπουν οι οργανωμένοι απο το γήπεδο; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ΠΟΙΟΣ μπόρει να απολαύσει τον αγώνα σε ένα γήπεδο εκκλησία. Σκεφτείτε οτι στο γήπεδο αντί να ακούγονται τα συνθήματα και τα τραγούδια απο τα παιδιά της νότιας, ακούγονται οι φωνές των ποδοσφαιριστών! Αν είναι δυνατόν! Αυτό ονομάζεται ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΜΑ! Είναι βάσανο ψυχής!

Πηγαίνοντας στα διάφορα ταξίδια με τον ΑΠΟΕΛ πάντα κοροϊδεύαμε τους αντίπαλους που ήταν φλώροι, δεν φώναζαν δεν παθιάζονταν με την ομάδα τους, δεν έβγαζαν άχνα παρα μόνο εκείνο το “οοοοο” αν έχανε καμιά ευκαιρία η ομάδα τους. Βασικά ήταν σαν τα γήπεδα της Αγγλίας όπως βλέπαμε απο μικροί στην τηλεόραση.

Αυτό το ήσυχο, ήρεμο οπαδιλίκι πραγματικά με σκοτώνει. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΕΛίστας που να μην νιώθει το κενό των οργανωμένων και αυτό σας το εγγυούμε. Ευτυχώς επιστρέφουν τα παιδιά στον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Επιτέλους το γήπεδο θα αποκτήσει ζωή και στα εντός η ομάδα θα έχει τη βοήθεια τους. Δίνουν και αυτοί τη δική τους μάχη για την κάρτα οπαδού, δεν τους αδικώ. Πιστέψετε με, είναι οι μόνοι που περισσότερο απο άλλους πεθυμούν το “ναρκωτικό” τους!

Καλωσορίσατε παιδιά! Σας πεθυμήσαμε!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet