Πάμε να νικήσουμε τους ΄νονούς’

noniΜετά τα όλα τραγελαφικά που έγιναν τις τελευταίες 2 εβδομάδες, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε να νικήσουμε τους ‘Νονούς’ του κυπριακού ποδοσφαίρου και βγήκε άκαρπη, πάμε να τους νικήσουμε στο γήπεδο εάν μας αφήσουν. Εδώ τα έχουν κάνει όλα, και θα σκεφτούν το τελευταίο κερασάκι της τούρτας; Πρέπει όμως και εμείς, να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, οι ποδοσφαιριστές μας, να βγάλουν όλο το θυμό και αδικία που έχουν μέσα τους και να το μετατρέψουν σε πείσμα για την νίκη, κατακτήσης πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να αφήσουμε το ‘Dark Side’ να νικήσει το δίκαιο και το σωστό. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι δεν έχουν χώρο σ’αυτή την κοινωνία. Οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ όλοι πρέπει να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα μας και να τους δώσουμε την εικόνα ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ δυνατός για τον νικήσουν. Είμαστε αποφασισμένοι

Είμαστε αποφασισμένοι να εξουδετερώσουμε τον κάθε εχθρό της ομάδα μας. Δεν θα αφήσουμε κανένα να μας βλάψει. Οι μόνοι που μπορούν να παλέψουν αυτή την στιγμή είναι οι ποδοσφαιριστές μας, γιατί εμάς μας, έχουν αποκλείσει από αυτή την μάχη. Πρέπει να μαζέψουν όλες τους τις δυνάμεις και να τις χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι για να νικήσουμε τον αντίπαλο μας και όχι μόνο.

Δεν έχουμε μπορούμε να πούμε και τίποτα άλλο, άλλα να είστε σίγουροι ότι αυτό που έγινε δεν θα μείνει μέχρι εδώ οποίο και να είναι το αποτέλεσμα! Η διοίκηση μας πρέπει να πάρει αυτή την υπόθεση μέχρι τα άκρα, μέχρι να πάρουν όλοι τους μια παραδειγματική τιμωρία, για το τί έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο μας. Πρέπει αυτοί όλοι οι ‘νονοί’ να ξηλωθούν και το κύκλωμα τους να παραλύσει.

Εφόσον είμαστε και εμείς σαν οπαδοί τιμωρημένοι γιατί ο αελίστας και ο κάθε αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ έκανε τα δικά του, θα δούμε τον αγώνα στο fan club μας. Κοπιάστε να δούμε τον αγώνα μαζί και με το καλό του Θεού ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ! Θα μας βρείτε στην οδό Αρχ.Μακαρίου Γ’ 56 στο Παλιομέτοχο.

Kαλούμε και εμείς με τη σειρά μας (ανακοινώθηκε ήδη απο τον ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ) ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες στην προπόνηση της Παρασκευής στις 5.15μμ. Πάμε να τους εμψυχώσουμε γιατι πιστέψετε με όσο πορωμένοι είμαστε εμείς τόσο θα είναι και εκείνοι!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE με το έτσι και το ΘΕΛΩ!

Like
Share
Tweet