Πάμε για το διπλό!

imagesΜετά απο το Καμπ Νού το ραντεβού μας είναι με την ομάδα της Αγίας Νάπας, αύριο στις 19:00. Η ομάδα μας καλείται να φέρει την νίκη και τους 3 βαθμούς στην Λευκωσία. Αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα, δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε το τρίποντο. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με ένα και μοναδικό στόχο, τη νίκη. Με κάθε νίκη μας, βρισκόμαστε πιο κοντά στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος

Οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν το 100% του καλού τους εαυτού για να περάσουμε ένα εύκολο Σαββατόβραδο. Οι οργανωμένοι μας θα είναι απών απο τον αγώνα όμως όσοι παρουσιαστούν στο γήπεδο καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα όσο πιο δυναμικά μπορούν. Να μήν είμαστε παρών μόνο σωματικά.

Λέτε αύριο να δούμε τον Ρίσε με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά; Μεγάλη μας χαρά όμως πάντα λέμε καθρέπτης το γήπεδο. Είμαστε απαιτητικοί και θέλουμε ο κάθε παίκτης μας να δίνει πάντα τα ΠΑΝΤΑ για τη φανέλα που φοράει.

Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Mario Sergio, Riise, Ιωάννου, Carlao, Amorin, Kaka, Morais, Vinicius, Gomes, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Εφραίμ, De Vincenti, Manduca, Sheridan, Σωτηρίου είναι οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαραλάμπους, Ασσιώτης, Παπαφώτης, Παπάζογλου, Αντωνιάδης, Djebbour, Χριστοφίδης

Σημειώστε οτι ο αυριανός αγώνας θα μεταδοθεί απο το Cytavision Sports 1 (κανάλι 201). Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί μας σε μια ΑΠΟΕΛίστικη όμορφη ατμόσφαρα στο fan club μας στο Παλιομέτοχο. Κρατήσεις για τον αγώνα στο τηλέφωνο: 97 807868.

Θα μπορείτε επίσης να γίνετε μέλη του φαν κλαπ μας και να αποκτήσετε το κασκολ του APOEL Partidarios. Λεπτομέρειες και εγγραφές αύριο, αλλά και στο τηλέφωνο 97 807858.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE!

Like
Share
Tweet