Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγνοείται η νίκη!!! (Στιγμιότυπα)

christiasenΔυστυχώς σε ακόμη ένα ντέρμπι πρωταθλήματος με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει. Αυτό μας στεναχωράει αφάνταστα, μας προβληματίζει αρκετά και δεν μας αφήνει καθόλου ευχαριστημένους. Πρέπει η προσέγγιση στα ντέρμπι πρωταθλήματος  να είναι πολύ διαφορετική, από ότι στα άλλα παιχνίδια. Τα ντέρμπι κερδίζονται στις λεπτομέρειες και στην σωστή τακτική, έναντι του αντιπάλου. Σ’ αυτόν τον τομέα ο προπονητής μας παίρνει απροβιβαστο!!!

Σε ακόμα ένα ντέρμπι ο προπονητής μας, δεν μπορεί να εξαργυρώσει το πλούσιο ρόστερ μας και σπαταλάει άσκοπα τον πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο παιχνιδιού μας. Για ακόμη μια φορά, μένουμε πίσω στο σκορ και τρέχουμε να σώσουμε έστω τον ένα βαθμό, αντί να καθαρίζουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σε μια 18αδα που υπάρχουν δυο 10αρια, Μπερτολιο και Μπαραλ, παίζουμε με 2 επιθετικούς και μακρινές μπαλιές, όπως τον καιρό του αείμνηστου Ιαν Μουρς. Ετσι όταν τους βάζουμε τα 10αρια μας  στο γήπεδο, δεν τους αξιοποιούμε καθόλου και συνεχίζουμε να παίζουμε με το σύστημα 3ου . Ο προπονητής μας, υποθέτω ότι κατάλαβε την ματσαράγκα που είχε κάνει και στην διάσκεψη τύπου προσπάθησε να τα μπαλώσει, με τις χαμένες ευκαιρίες μας.

Στο πιο εύκολο φαινομενικά παιχνίδι του Φεβρουαρίου, μέσα στην έδρα μας, χάσαμε αδικαιολόγητα 2 πολύτιμους βαθμούς, γιατί δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο. Ο κόσμος εισάκουσε το κάλεσμα της ομάδας μας και ήταν παρών στο γήπεδο άλλα, για ακόμη μια φορά, φύγαμε χωρίς να κερδίσουμε ένα επίδοξο διεκδικητή του τίτλου. Ελπίζουμε να κατανοήσαμε ότι οι green και blue χοχο δεν είναι καν στην λίστα των διεκδικητών!!!

Δεν χάθηκε τίποτα ακόμη. Είμαστε πρώτοι με τρεις βαθμούς διάφορα από τον δεύτερο, αλλά στα επερχόμενα ντέρμπι πρέπει να είμαστε πολύ πιο προετοιμασμένοι και η προσέγγιση του προπονητή μας να είναι πολύ καλύτερη, αλλιώς ζητώ που καήκαμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Υ.Γ.1  Για την ενέργεια του Βινισιους δεν έχουμε να πούμε κάτι, αφού ο ίδιος απολογήθηκε, αλλά δυστυχώς, ηλίθιους σαν αυτούς της αεκ, έχουμε όλοι και αναγκάζουμε ποδοσφαιριστές κοσμήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο να αντιδρούν με αυτό το τρόπο. Ντροπή μας.

Υ.Γ.2 Μπράβο στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που χειροκροτήσαν τον τερματοφύλακα της αεκ όταν βγήκε έξω τραυματίας. Αυτό δείχνει ότι αρκετοί από εμάς, είναι στον σωστό αθλητικό δρόμο.

Υ.Γ.3 Μπράβο στους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που χειροκρότησαν τον πρώην μεγάλο αρχηγό μας Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, όταν πήγε για ζέσταμα. Αυτό δείχνει ότι ξέρουμε να εκτιμούμε αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα μας.

Hitman

Like
Share
Tweet