Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγωγή κατά της Κ.Ο.Π.

koutsokoumnis2Καλώ ΟΛΟ τον κόσμο κατόχου εισιτηρίου διαρκείας για μαζική αγωγή σε δικαστήριο εναντίων της Κ.Ο.Π, αλλά και του προέδρου της γιατί τους στέρησαν από του να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, δηλαδή τους στερούν κάτι το οποίο αγόρασαν νόμιμα!   Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας στερεί από το να βλέπουμε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο!   Οι αποφάσεις της Κ.Ο.Π είναι παράνομες, γιατί τιμωρούν ΟΧΙ τους πραγματικούς ενόχους και είναι κάθε υπέρβαση    εξουσίας.  Πρέπει άμεσα να γίνει αυτό και είμαστε υπέρ ενός συστήματος που θα εκδιώξει τους λίγους τους πραγματικούς ενόχους.  STOP LIST στους πραγματικούς υπεύθυνους ΟΧΙ κλείσιμο των γηπέδων….

Όλοι μαζί με ομαδική αγωγή  εναντίων της Κ.Ο.Π για αποζημιώσεις είμαστε χιλιάδες και υπάρχει υπόθεση!  Η αγωγή να είναι εναντίων της Κ.Ο.Π, του προέδρου της αλλά προσωπικά για να μην κρύβονται πίσω από την ομοσπονδία.

 Η Κ.Ο.Π με τις τιμωρίες τιμωρεί τον αθλητισμό και ταυτόχρονα βάζει εκατομμύρια από προστίμματα στα ταμεία της.  Καθεστώς που βολεύει την Κ.Ο.Π   ίσως και ταραξίες υποκινούμενοι της Κ.Ο.Π.

Μήπως αυτές οι συνθήκες βολεύουν αφάνταστα την Κ.Ο.Π. γιατί μιλάμε για πολλή χρήμα που εισέρχεται στα ταμεία τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αποδείξουν που πάνε αυτά τα λεφτά;  Σαν ομοσπονδία είναι μόνο υπόλογοι για τα λεφτά που παίρνουν από τον Κ.Ο.Α. και όχι από τα προστίμματα. Στην Κ.Ο.Π. όλα μυρίζουν άσχημα και κάποιος Ηρακλής πρέπει να καθαρίσει αυτόν το στάβλο!

Ίσως να είναι η ώρα να δημιουργήσουμε μια νέα ομοσπονδία ελέγχου σε συνεννόηση με άλλες ομάδες.

Απλός φίλαθλος

Like
Share
Tweet