Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρκετά λάθη κάνατε. Σταματήστε

apoeldiikisiΈχει εδώ και πέντε μήνες που μονό λάθη κάνετε κύριοι της διοίκησης μας! Δεν βαρεθήκατε να κάνετε το ένα λάθος πάνω στο άλλο; Τι θέλετε;  Να καταστρέψετε τα πάντα γύρω από την ομάδα μας; Εκεί που ήσασταν η καλύτερη διοικητική ομάδα που είχε ποτέ η εταιρεία μας, προσπαθείτε από μόνοι σας να μας αλλάξετε αυτή την γνώμη που είχαμε σχηματίσει για εσάς. Ο πρόεδρος μας, κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου πως άλλαξε τόσο και από ενωτικός τώρα θέλει να πει πολλά…

Γιατί κ. Φοίβο περιμένεις τις 4 Δεκεμβρίου για να δώσεις την διοίκηση στους νέους διοικούντες; Τι θέλεις να πεις σε αυτή την συνέλευση που είναι πιο σημαντικό από τα καλό του ΑΠΟΕΛ; Τι έχετε να πείτε όλοι εσείς οι διοικούντες που πρέπει να ξέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και αφήνετε το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ  να καταρρέει και εσείς στο κόσμο σας; Το μόνο που έχετε να πείτε στο μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι που πήγαν τα λεφτά, τα τόσα εκατομμύρια που έχει κερδίσει η ομάδα μας και τώρα μας έχουν απομείνει ψυχούλα. Μπορείτε να μας πείτε για τους δεκάδες αχάπαρους ποδοσφαιριστές που μας κουβαλήσετε στο Αρχάγγελο; Αυτά μπορείτε να τα δικαιολογήσετε στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που βλέπει την ομάδα του να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος λόγων των πάρα πολλών λαθών σας.

Που πήγαν οι τόσες γνώσεις που είχατε στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ και τα τελευταία 2 χρόνια όλο τραγικά λάθη κάνετε και δεν λέτε να σταματήσετε; Όταν κάποιοι άλλοι φώναζαν ότι μας κυβερνά ο αυτόματος πιλότος, εσείς το διαψεύδατε κατηγορηματικά. Τώρα όμως, που όλα έχουν βγει στην φόρα και ο απλός ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ το έχει συνειδητοποιήσει και από μόνος του. Εξάλλου κάποια από αυτά τα συμπτώματα τα βλέπουμε και εμείς οι ίδιοι από υπαλλήλους της εταιρίας με τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Στις 4ης Δεκεμβρίου καλά κάνετε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να αποχωρήσετε όσο ποιο ήπια μπορείτε γιατί με τα λάθη που έχετε κάνει τους τελευταίους μήνες δεν σας παίρνει να πείτε και πολλά. Μέχρι και τον λεβεντανθρώπο κ. Θεόδωρο Κυριακίδη πήγατε να κατηγορήσετε και όταν καταλάβατε την κοτσάνα σας, τρέχατε να τα μπαλώσετε. Μέχρι εκεί έχετε φτάσει από την απόγνωση σας. Έτσι προσπαθήστε να αντικατασταθείτε όσο πιο ήπια μπορείτε για να μην ξεσηκώσετε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και άλλο εναντίων σας. Τα λάθη που έχετε κάνει, πρέπει να τα αναλογιστείτε και να κάνετε την δική σας αυτοκριτική. Από ότι φάνηκε δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε τις μεγάλες επιτυχίες τις ομάδας μας, ούτε εσείς, ούτε ο πρώην προπονητής μας. Ζαλιστήκατε στα ψηλά.

Με την επόμενη των νέων διοικούντων πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για ένα νέο ξεκίνημα με κοινό στόχο!!! Όσοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, να μείνουν σπίτι τους και όχι να προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια. Εάν το πράξουν θα βρουν το κόσμο του ΑΠΟΕΛ απέναντι τους. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και να γυρίσουμε σελίδα! Μην μας εμποδίσετε! Το ΑΠΟΕΛ για εμάς είναι Λατρεία, Οικογένεια και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό! Επίσης αυτοί που κάνουν το παν για να τιμωρείται η ομάδα μας αγωνιστικά και γηπεδίκα, να σκεφτούν καλά την επόμενη φόρα που θα το κάνουν. Ότι τιμωρεί την ομάδα μας, θα πρέπει να σταματήσει. Αυτοί που θα συνεχίσουν να το κάνουν πρέπει να απομονωθούν από εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που αγαπάμε την ομάδα μας. Τέλος στη ανοχή.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet