Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακόμα μια κούπα!

4bf569bf94548056223ee8f18eb64edd_w639_h432_scΑΠΟΕΛίστα σήμερα παίζουμε ένα απο τους αγώνες της χρονιάς. Θα αντιμετωπίσουμε την αελ μετά απο 36 χρόνια σε τελικό κυπέλου. Ο αγώνας θα γίνει η ώρα 19:00 στο ΓΣΖ στην Λάρνακα. Όλοι μας καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα του αγώνα όμως πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα και να αφήσουμε στο περιθώριο τις αρνητικές σκέψεις. Μερικοί οπαδοί μας “καταπλακώθηκαν” απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και ξέχασαν ποιός είναι ο σημερινός μας αντίπαλος. Θυμάστε τι έγινε πέρσι σωστά; Παίκτες και οπαδοί πρέπει να δώσουν τις δικές τους μάχες σε γήπεδο και κερκίδα αντίστοιχα και να ενώσουν δυνάμεις για να κερδιθεί η κούπα!

Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πάρα πολλές φορές διάφορες ομάδες νίκησαν τον αντίπαλο με την ψυχή τους και το πάθος τους παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Το ξανακάναμε και απαιτείται να ξαναγίνει. Είναι ακόμα ένας τίτλος και όταν με το καλό κατακτηθεί θα πανυγηρίσουμε όπως πρέπει.

Τα λόγια είναι περιτά. Η ομάδα μας θα πρέπει να ηρεμήσει, να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί στον αγώνα. Η δυσκολία του παιχνιδιού είναι μεγάλη όμως πρέπει να καταλάβουμε οτι ο αγώνας και ότι προβλήματα και να έχουμε δεν πρέπει να πάμε στο γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Με πάθος και ψυχή μπορούμε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια απο αυτό!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΤΗN ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ

ΑΠΟΕΛάρα παίξε για τον κόσμο σου που πάλι θα τραγουδά!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΟ – PLAY FOR US!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet