Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακόμα το σκέφτεστε?

Η ομαδα μας εδώ και ένα χρόνο παραπαίει, πάει από το κακό στο χειρότερo, έχουν γίνει του κόσμου οι αλλαγές, ποδοσφαιριστών, προπονητών, γυμναστών, αναλυτών και η εικόνα της ομάδας μας, δεν αλλάζει. Γιατρειά δεν βρίσκουμε!!!

Μία και μοναδική είναι η γιατρειά της ομάδας μας, να επιστρέψει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πίσω στο γήπεδο. Να επιστρέψουν οι Πορτοκαλί πίσω στην Νότια, να σειστεί το γήπεδο, να πάρουν τα πάνω τους οι ποδοσφαιριστές μας και να τα κάμουν πάνω τους οι αντίπαλοι. Τι άλλο περιμένετε?

Οι υπεύθυνοι των οπαδών  μας, πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις για το καλό της ομάδας μας. Θα είναι αυτοί που θα μείνουν στην ιστορία, ότι πήραν την σωστή απόφαση και γλύτωσαν την ομαδα τους από τα χειρότερα. Θα είναι οι πραγματικοί σωτήρες του ΑΠΟΕΛ.

Ζυγίστετα όλα σωστά, με μόνο γνώμονα πάντοτε το καλό του ΑΠΟΕΛ μας και πάρτε την απόφαση να επιστρέψετε στο γήπεδο και μαζί σας θα επιστρέψει όλος ο υπόλοιπος κόσμος του ΑΠΟΕΛ και τότε ο ΑΠΟΕΛ μας θα αποκτήσει μια τεράστια δυναμική. Φέρτε τα τύμπανα, φέρτε τις σημαίες μας, φέρτε τα κασκόλ μας, φέρτε τα τραγούδια μας και τότε θα δούνε όλοι τι εστί ΑΠΟΕΛ. Μην αφήσετε το γινάτι να καταστρέψει την ομαδα μας.

Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί των άλλων ομάδων έχουν επιστρέψει και είναι στο γήπεδο και δίνουν αυτή την έξτρα ώθηση στις ομάδες τους. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς, προτού είναι πολύ αργά.

Μόνο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μπορει να σώσει την ομαδα μας από αυτή την κατρακύλα και κανένας άλλος. Πρέπει όλοι μας να επιστρέψουμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομαδα μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε επιστρέφουμε, είτε είμαστε και εμείς άμοιροι των ευθυνών μας. Θα πρέπει να πάρουμε την ομαδα μας από το χέρι και να την ανεβάσουμε πάλι ψηλά, εκεί που ανήκει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Hitman

Like
Share
Tweet