Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αλλαγή;

αποελ-ροζεΤο παιχνίδι της χρονιάς πλησιάζει και ο κίνδυνος αποκλεισμού μας είναι ορατός. Παίκτες και προπονητικό τιμ καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσης ενάντια στους Νορβηγούς. Δεν είναι και δά ομάδα φόβητρο όπως αποδείχτηκε στο 2ο ημίχρονο όπου το ΑΠΟΕΛ μας αγωνίστηκε με οργανωτή.

Τα πειράματα τύπου Κετσπάια, πρέπει να μπούν στο συρτάρι και να ριχθούν στην μάχη τα δυνατά μας κανόνια όπως ο Εφραίμ, Ορλάντι και Ντέβι. Χρειαζόμαστε δυνατή επιθετική γραμμή για να αποδείξουμε στους Σκανδιναβούς ότι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο.

Δεν είναι ομάδα η Ρόζεμποργκ η οποία θα καθίσει άμυνα. Θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το παιχνίδι και υποψιάζομαι να παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο. Εκεί είναι που θα πρέπει να κτυπήσουμε για να σκοράρουμε.

Με σκορ 1-0 προκρινόμαστε εμείς αλλά στο μυαλό μας θα πρέπει να είναι ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ αυτών που προσπάθησαν να μας κάνουν να φανούμε ομαδούλα.

Το γήπεδο θα πρέπει να είναι ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ γεμάτο και η φωνή μας θα πρέπει να ακούγεται στο Ρόζεμποργκ. Το αποδείξαμε και στο παρελθόν ότι ΟΣΟ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δεν σταματά, η ομάδα μας αποδίδει το 100%

Ναι, ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet