Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αν είναι δυνατόν

imagesΣήμερα μάζεψα τα “κομμάτια” μου και κάθησα και σκέφτηκα τι ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ήταν αυτά που είδα το απόγευμα του Σαββάτου. Αν είναι δυνατόν ο ΑΠΟΕΛ να είναι αυτός που είδα στο γσζ. Αν είναι δυνατόν να μην μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκόλ, να κάνουμε μια επίθεση, μια καλή φάση! Αν είναι δυνατόν να είναι η ομάδα μου αυτη που είδα! Δεν αντέχω ούτε θα ανεχτώ να ξαναδώ τέτοιο ποδόσφαιρο και πιστεύω οτι κανένας ΑΠΟΕΛίστας δεν διαφωνεί μαζί μου. Κανένας οπαδός μας δεν αξίζει να βλέπει τον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζεται σαν μια ομαδούλα κατώτερου επιπέδου απο αυτού που πρέπει να είναι…

Ακόμα απορώ τι φταίει και τι πραγματικά συμβαίνει που η ομάδα μας βρίσκεται σε αυτό το μαύρο χάλι. Καιρός να δούμε τον Βινίσιους πιστεύω γιατί ίσως αυτός να είναι το τελευταίο μας χαρτί και επιτέλους να δούμε αν αυτό ήταν το πρόβλημα τόσο καιρό!

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος και δεν κάνουμε τίποτα να το διεκδικήσουμε… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κύριοι! Φοράτε την πιο βαρετή φανέλα και στο στήθος έχετε το πιο ιστορικό σήμα σε αυτό το νησί όμως δεν τιμάτε ΟΥΤΕ τη φανέλα ΟΥΤΕ το σήμα! ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ με τέτοιες εμφανίσεις. Συνέλθετε και σοβαρευτείτε!


Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet