Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εάν θέλουμε, σε κάνουμε ΑΠΟΕΛ

Aek_mitrouΕνοχλούμε ποδοσφαιριστές, ενοχλούμε προπονητές, ενοχλούμε γυμναστές, θα ενοχλήσουμε τώρα και εκπροσώπους τύπου. Ετοιμαστού κ. Δημητριου, εκπρόσωπε τύπου της αεκ, γιατί ο ‘μανηταρά’, θα σου κάνει οικονομική πρόταση για να έρθεις βοηθός του Νεκτάριου Πετεβίνου. Όταν σου δώσει την επιταγή με το ποσό πάνω γραμμένο, εάν έχεις τα κότσια, τότε απόρριψε την!!! Θα γυαλίσει το μάτι σου κακομοίρη μου. Τι θα πει πειράζουμε το καθένα; Είναι μια ελεύθερη αγορά, και ο κάθε ένας διαλέγει που θα πάει, ανάλογα με το τι είναι καλύτερο για εκείνο. Τι ανήθικο γίνετε δηλαδή, δεν το καταλάβουμε. Τους φέρνουμε με το ζόρι; Το ίδιο δεν…

Έκαναν και σε εμάς, με τον Τόμας Ντε Βινσεντι που ειχε ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο; Τι ανήθικο δηλαδή είχε στην υπόθεση. Του έκαναν μια καλύτερη προσφορά, ο ποδοσφαιριστής μας την δέχτηκε, μας έδωσαν την αποζημιώσει, και όλα μελί γάλα. Έτσι είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Εάν εσύ κ. Κυριάκο, ακόμα είσαστε στις, ‘κουμέρες’ καιρός είναι να ξεκινήσετε να δουλεύετε επαγγελματικά. Όλα έχουν την τιμή τους, και εάν μπορείς τα παίρνεις.

Το πρόβλημα με εσάς όλους, είναι ότι δεν μπορείτε να τα πάρετε, και γι’ αυτό σας κρούζει. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Όταν εμείς κατεβούμε με το cheque book μας, στην Κύπρο, μπορούμε να πάρουμε και οποίο θέλουμε. Να σας πούμε και κάτι που θα σας στεναχωρήσει αφάνταστα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές που εργάζονται στο νησί μας, ονειρεύονται μια μέρα να βρεθούν στο Αρχάγγελο, για να ζήσουν την μαγεία του ποδοσφαίρου, και να αφήσουν την μιζέρια που ζούνε αυτή την στιγμή.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, απλός δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.

ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Hitman

Like
Share
Tweet