Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανακοίνωση 16/01/2015

APOEL PALIOMETOXO logo_1Τελικά το σχέδιο τους νομίζουν ότι επέτυχε, γιατί εμείς οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πέσαμε στην καλοστημένη παγίδα τους. Περίμενα από πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία κάποιοι, και ειδικά ο υπουργός, κ. Ιωνάς, για να ξαναβγάλει στο προσκήνιο το πολυπόθητο του σχέδιο, από τον καιρό που έγινε υπουργός, γιατί προηγούμενος ήταν ενάντια του. Το όνειρο του, είναι η κάρτα φιλάθλου, για εμάς, κάρτα ‘μίζας’, γιατί εάν ήθελαν πράγματι να επιτύχει υπήρχαν πολλοί άλλοι τρόποι να το κάνουν. Εμείς μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας έχει 8,000+ κάρτες διαρκείας, που δεν διαφέρουν σε τίποτε από την κάρτα που θέλει να κάνει ο κ. Ιωνάς.  Απλός δεν έχει την ‘μίζα’ που θέλουν. Ότι στοιχειά δεν υπάρχουν, μπορούν να τα βάλουν στις κάρτες διαρκείας και να τελειώνουμε με αυτό το θέμα που έχει καταστρέψει τις ομάδες μας.

Για τα 41 αδέλφια μας που έχουν συλληφθεί, στο παιχνίδι μας με την ΑΕΛ, με το πρόσχημα ότι ήταν ‘Βρεγμενοι’, αυτό μόνο γελοίο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ποιο δικαστήριο θα τους δικάσει, με την αιτιολογία ότι ήταν ‘βρεγμένοι’. Εδώ τα δικαστήρια δεν μπορούν να καταδικάσουν, κλέφτες, εγκληματίες και φονιάδες, με το πρόσχημα ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκεί και θα δικάσουν κάποιους γιατί είναι ‘βρεγμένοι’. Σοβαρευτείτε σας παρακαλούμε, για να δούμε σ’αυτό τον ταλαιπωρημένο τόπο, κάποτε μια μέρα προκοπής.

Δεν λέμε ότι σαν οργανωμένοι φίλαθλοι δεν έχουμε και τα δικά μας λάθη. Προσπαθούμε, σ’αυτή την άδικη κοινωνία που ζούμε, να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ την ομάδα μας, που αγαπάμε πιο πολύ και από την ζωή μας. Μερικές φορές, εκφράζουμε αυτή την αγάπη και την χαρά μας,  με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους φιλάθλους, αλλά εμείς είμαστε πάντα εκεί, δίπλα στην ομάδα μας, είτε κάνει κρύο, βρέχει, καύσωνας, δυνατός αντίπαλος, αδύνατος κ.α. Είμαστε πάντα εκεί, και τραγουδάμε για το ΑΠΟΕΛ μας, για την αγάπη μας.

Σ’αυτό το σχέδιο όμως, δεν λογάριασαν πολύ καλά το θέμα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Τώρα που βλέπουμε ότι όλοι είναι ενάντια μας,  τώρα είναι η ώρα να συσπειρωθούμε όλοι. Τώρα όλοι θα έρθουμε πιο κοντά στην ομάδα μας και θα γίνουμε όλοι, μια γροθιά, μια ασπίδα προστασίας. Κανένας δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα μας, γιατί δίπλα της, θα είμαστε εμείς όλοι, οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ενωμένοι.

Υ.Γ. Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα.

ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου «APOEL PARTIDARIOS»

Like
Share
Tweet