Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αναλαμβάνει ως Football Director!

CBWZQw8UYAAdzBJΑυτό που συμβαίνει με τον Γκουστάβο Μαντούκα μοιάζει σαν ψέμα. Δεν μπόρει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας, έτσι θα πάρει το πόστο του Football Director. Τα λόγια για το πρόσωπο του Γκουστάβο είναι περιττά, πραγματικά ότι και αν γραφτεί ή ειπωθεί είναι πολύ λίγο. Σαν ποδοσφαιριστής έζησε τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ. Επιτυχίες, τίτλους, διακρίσεις! Ο Μαντούκα είναι απο τους αγαπημένους όλων των οπαδών της ομάδας μας, εξαιρετικός χαρακτήρας, υπέροχος άνθρωπος, οικογενειάρχης και φίλος. Πρίν απο λίγο άρχισε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρου, του Φίνκ και του Μαντούκα…

ΜΑΝΤΟΥΚΑ: Για μένα είναι μια σημαντική και ευχάριστη μέρα. Τους τελευταίους 3 μήνες σκέφτηκα πολλά. Είναι η ώρα για να σταματήσω…Μετά από 17 χρόνια καριέρας θα προχωρήσω παραπέρα. Δεν είναι θέμα τραυματισμού. Θεωρώ ότι είναι η σωστή ώρα για το επόμενο βήμα. Είμαι περήφανος για αυτά που πέτυχα. Έκανα το καλύτερο, προσπάθησα πάντα για το καλύτερο. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ΑΠΟΕΛίστες για την αγάπη και την σχέση μας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Απολογούμαι σε όλους που θα απογοητεύσω για την απόφαση μου.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: Και εμείς είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Πιστεύαμε στην επιστροφή του. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Αποφάσισε να σταματήσει. Αποφασίσαμε την αξιοποίηση του γιατί είναι υπόδειγμα προς μίμηση. Αναλαμβάνει ως Football Director του ΑΠΟΕΛ, με την σύμφωνο γνώμη όλων μας. Εμείς σαν διοίκηση του ευχόμαστε το καλύτερο. Για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων. Είναι πολύπλευρη η συνεργασία. Συνεργασία 2 ετών.

FINK: Χάνουμε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι δύσκολο. Η απόφαση δείχνει και το μεγαλείο της ομάδας γιατί ο Manduca παραμένει εδώ. Ο Gustavo συνδέεται με την ομάδα. Είναι όμως κέρδος για το μέλλον της ομάδας. Ειναι μια προσωπικότητα που ξέρει τον ΑΠΟΕΛ και το ποδόσφαιρο.

Ο Μαντούκα θα μας λείψει πάρα πολύ απο τον αγωνιστικό χώρο. Μαζί του περάσαμε, ζήσαμε πολλά και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Θα είναι πάντα ένας απο εμάς! Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την καινούργια αρχή στη θέση του Football Director. Respect Μαντούκα και σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον ΑΠΟΕΛ σαν ποδοσφαιριστής! 

Like
Share
Tweet