Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αναμένουμε…Θα νικήσουμε

Οι οπαδοί, φίλαθλοι, διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, έκαναν την διαδήλωση ενάντια στην κάρτα φίλαθλου και περιμένουμε τώρα από την πολιτεία να κάνει το αναμενόμενο. Οι ‘βολευτές’, πήραν την επιστολή μας και είναι υπόχρεοι να την εξετάσουν και να βρουν τις λύσεις. Ψήφισαν κάτι που δεν λειτουργεί και πρέπει να το διορθώσουν άμεσα.

Μέσα σε όλα αυτά, ψες βγήκε και το γουρουνάκι της Λάρνακας, να συγχαρεί τον χαζοχαρούμενο και να επαινέσει το καλό που έκανε η κάρτα φίλαθλου στην ομαδούλα του. Το καλό γι’ αυτούς, οι δικοί του οπαδοί των εκμηδένισαν και τον ταπείνωσαν, λέγοντας του, ότι να κτυπάει της μεγάλες ομάδες πισώπλατα με αυτό τον τρόπο, είναι ντροπή.

«Το να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς ένα καταστροφικό μέτρο – νόμο που αποδυναμώνει τους αντιπάλους σου απλά για να δυναμώσεις εσύ (όπως πιστεύεις) δεν σε κάνει μάγκα φίλε.. κάθε άλλο..

Το έλεγε, οπού κάτσει και οπού σταθεί, ότι είναι ο μονός τρόπος αυτός, για να χάσει το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Μας φοβάται, μας τρέμει, αλλά εκείνο που δεν θέλει να γίνει, θα γίνει και θα νικήσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ, είναι η πιο πανίσχυρη ομάδα στο νησί και κανένας, μας κανένας δεν μπορεί να μας αγνοήσει. Ο ΑΠΟΕΛ στο τέλος θα βγει νικητής, είτε το θέλετε είτε όχι.

“Το ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί, μα σας το είχαμε πει από την αρχή…”

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ

ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet