Ανανεώσεις εδώ και τώρα

ananeosisΥπάρχουν αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών μας που λήγουν με το τέλος της φετινής σεζόν. Η μέχρι πρότινος διαδικασία της διοίκησης μας, ήταν να τελειώνει το πρωτάθλημα και μετά να μπαίνει στην διαδικασία ανανεώσεων ή μη των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών μας. Η διαδικασία αυτή άλλαξε από ότι φαίνεται και η διοίκηση μας, με σατραπείες κινήσεις, ανανέωσε για 4 ακόμα χρόνια τα συμβόλαια των ‘μικρών’ μας, Πιέρου και Αρτύματα για να μην πούμε σε μπλεξίματα μετά τον Γενάρη. Με αυτή την λογική, …

Πρέπει να συνεχίσει και με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, κυρίως των Κυπρίων, που τα συμβόλαια τους λήγουν το ερχόμενο Μάη. Αυτοί είναι οι: Αλεξάνδρου, Εφραιμ, Μερκης και Αλωνευτης. Αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές μας πρέπει να μείνουν στο ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος τις ποδοσφαιρικής τους καριέρας γιατί είναι οι ραχοκοκαλιά της ομάδας μας και θα κτίσουμε πάνω σαυτούς.

Η διοίκηση μας πρέπει να βάλει μπρος για την ανανεώση των συμβολαίων τους το συντομότερο, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να μην έχουμε μπλεξίματα. Με την λήξη του πρωταθλήματος έχουμε πολλά αλλά δύσκολα θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε έτσι, είναι καλυτέρα να έχουμε όσες λιγότερες εκκρεμότητες γίνεται.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα συμβόλαια, ξένων ποδοσφαιριστών που λήγουν και κάποια από αυτά είναι εξίσου σημαντικά για ανανέωση. Τα συμβόλαια των ξένων ποδοσφαιριστών που λήγουν είναι: Νούνο Μοράις, Μπόι Βάτερμαν, Ινιάκι Αστίθ, Ζίφκο Μιλάνοφ, Αντρέα Ορλάντι και Βινίσιους Φράνκο. Έχουμε και τους δυο δανικούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, Γιάννη Γιαννιώτας και Καζίμ Λάτσι, που οι περιπτώσεις τους για ανανέωση τις συνεργασίας μας φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη.

Η διοίκηση μας έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν στο τομέα των ανανεώσεων και γι’ αυτό επιβάλεται να ξεκινήσει από τώρα δουλειά, για να μην τα βρούμε μπαστούνι στο τέλος και να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε.

Να ξεκινήσουμε με τους τέσσερις τους δικούς μας, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, Γιώργο Εφραίμ,  Γιώργο Μερκής και Στάθη Αλωνεύτης, και μετά να προχωρήσουμε με τους ξένους. Ελπίζουμε η διοίκηση μας να τελειώνει το συντομότερο για να μην βάλουν ιδέες και πειρασμούς στο μυαλό τους. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να αγωνίζονται με καθαρό μυαλό και να σκέφτονται μόνο το ΑΠΟΕΛ την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλου.

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet