Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pregame: ανόμαλη-ΑΠΟΕΛ (5/3, 19:00)

ANO_Θα πάμε αύριο φορτζάτοι στο κοτέτσι να αντιμετωπίσουμε την ανόμαλη για να την διαλύσουμε. Μετά την πολύ καλή πρόσφατη εμφάνιση της ομάδας μας, η νίκη είναι μονόδρομος και δεν θα δεκτούμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. 1200 εισιτήρια είναι λίγα για να ικανοποιήσουν τις ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ανάγκες μας αλλά εμείς θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα και να την σπρώξουμε στη νίκη…

Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τον τραυματία και σαν το παλιό καλό κρασί, Μαντούκα. Ο Σαντιν που θα πάρει τη θέση του οφείλει να δείξει την αξία του! Όχι μόνο ο Σαντίν αλλά όσοι παίκτες θα αγωνιστούν οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν χρειάζονται νεύρα και θυμοί στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να μπούμε με αέρα νικητή στο γήπεδο και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και δε φοβόμαστε κανένα. Το ποδοσφαιρικό μας πρόγραμμα αυτο τον καιρό δεν είναι εύκολο, όμως, είμαστε το ΑΠΟΕΛ και είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα!

Θέλουμε να ξαναφωνάξουμε το “Π…. μπλέ” στις κότες της λάρνακας. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε όμως για να επιτύχουμε αυτό που πρέπει. Δεν πρέπει να λυγίσουμε σε καμία δυσκολία. ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! 

Στην αποστολή για τον πολύ σημαντικό αυριανό αγώνα, συμμετέχουν οι ακόλουθοι 22 ποδοσφαιριστές:

Urko Pardo
Διονύσης Χιώτης
Joao Guilherme Leme Amorin
Κωστάκης Αρτυματάς
Marcelo Oliveira
Tiago Gomes
Cillian Sheridan
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Νεκτάριος Αλεξάνδρου
Χρήστος Πιπίνης
Μάριος Αντωνιάδης
Vinícius Oliveira Franco
Selim Benachour
Πιέρος Σωτηρίου
Nuno Morais
Haritz Borda
Mario Sergio
Tomas Sebastian De Vincenti
Στάθης Αλωνεύτης
Cesar Santin
Claudiano Bezerra da Silva
Άνθος Σολωμού

Αν δεν θα παρευρεθείτε στο γήπεδο αύριο, κοπιάστε στο ART BUBBLE CAFE στην Ανθούπολη (κρατήσεις: 22380543) για να παρακολουθήσετε τον αγώνα εκεί! Για τα μέλη του Fan Club AΠΟΕΛ Partidarios Περιφέρειας Παλιομετόχου υπάρχει έκπτωση στον λογαριασμό τους, 10%! Αν χρειαστείτε οποιοεσδήποτε πληροφορίες θα βρείτε μέλη του Συμβουλίου στο cafe! Όλα αυτά προσωρινά μέχρι να ανοίξουμε το δικό μας ΑΠΟΕΛίστικο στέκι!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet